Pamela og McCartney festet i natt

(VG Nett)Pamela Anderson og Paul McCartney har en ting til felles. De vil vekke bevisstheten rundt landminer.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

VERTENE: Paul McCartney og hans kone Heather Mills var verter for den fjerde Adopt-A-Minefield gallaen fredag. Foto: AFP

Dette er fjerde gangen en slik galla blir arrangert. Hvert år er det Paul McCartney (62) som er vert, og med seg har han alltid en rekke kjendiser.

Fredag kveld ble det observert alt fra pornostjerner til legendariske musikere.

Pamela Anderson (37) ankom gallaen sammen med Dan Matthews fra dyrevernorganisasjonen PETA. Matthews har vært hennes date på slike tilstelninger før.

Det tidligere Baywatch-ikonet er en av de som støtter opp under gallaen som skal reise bevisstheten rundt landmineproblemet. Problemet berører en tredjedel av verdens nasjoner, hevdes det.

Under de første tre årene samlet gallaen inn 2,3 millioner dollar, og den har etter hvert engasjert kjendiser og vanlige mennesker verden over.

STRÅLTE: Pamela Anderson strålte under gallaen som skal vekke bevissthet rundt landmineproblemet. Foto: AP

- Vi er stolte av denne årlige minefelt-gallaen. Den hjelper til å informere allmennheten om landmine-problemet og vekker bevisstheten rundt grusomheten ved landminer og den unevnelige menneskelige lidelsen forårsaket av disse krigsmetodene, sa Paul McCartney.

Auksjonerte bort gitar

På The Century Plaza Hotell fredag ble flere auksjoner avsluttet. Paul McCartney selv, auksjonerte bort en av sine gitarer. Det er ikke kjent hvor mye gitaren gikk for men det var ikke en hvilken som helst gitar.

LEDET SHOWET: Talkshow-verten Jay Leno ledet showet. Foto: AP

McCartney fikk god hjelp av sin unge kone Heather Mills (36) under gallaen. Om ikke lenge blir legenden bestefar for tredje gang. Nå er det hans datter Stella McCartney (33) som venter sitt første barn.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder