Prinsesse Alexandra har kjøpt eget hus

(VG Nett) Nyseparerte prinsesse Alexandra (40) har kjøpt eget hus - to uker etter bruddet med prins Joachim (35).

ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

NYSEPARERT: Prinsesse Alexandra og Prins Joachim skal skilles. Foto: Claus Bjørn Larsen

Villaen ligger ifølge nyhetsbyrået i et ambassadestrøk .

Slottet bekrefter

Slottet i Danmark bekrefter i dag huskjøpet overfor nyhetsbyrået AP.

Prisen skal ha vært 7,2 millioner danske kroner. Ifølge bladrapportene skal Alexandra ha skrevet under papirene allerede i juni.

- Prinsessen vil flytte inn så snart den innvendige og utvendige oppussingen er ferdig. Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta, sier Slottets talskvinne. Lis M. Fredriksen, til AP .

Bor på Slottet

Etter at den kongelige separasjonen var kunngjort 16. september, flyttet prinsesse Alexandra og parets to sønner, Nikolai (5) og Felix (2) inn i en leilighet på slottet i København, mens prins Joachim ble boende på Schackenborg-godset, hvor ekteparet har holdt hus i de ni årene de var gift.

Prinsen: - Støtter hverandre

Prins Joachim befinner seg for tiden i Canada. I et intervju med danske Ekstra Bladet i går skal den nyseparerte prinsen ha uttalt at bruddet var en gjensidig beslutning.

- Vi var begge enige og støtter hverandre. Selvfølgelig er det en vanskelig situasjon å skulle fortelle barna sine hva som nå skjer. det er viktig at man ikke slipper nyheten som en mursten hodet på dem, men tar det litt om litt, skal prinsen ha forklart.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder