GRAVID: Pippa Middleton, som her kysser ektemannen James Matthews under deres bryllup, skal vente sitt først barn. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP

The Sun: Pippa Middleton er gravid

Den engelske avisen melder at lillesøsteren til hertuginne Kate, Pippa Middleton (34), venter barn.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Søndagsutgaven av The Sun skriver at Pippa Middleton, sammen med sin ektemann James Matthews, venter sitt første barn.

Avisen skriver at de nærmeste vennene og familien har fått vite om nyheten. Pippa Middleton er lillesøsteren til hertuginne Kate, som også er gravid. Kate er gravid for tredje gang, og nærmer seg termin.

Også Daily Mail hevder at Middleton er gravid. De skriver at terminen er ventet å være i oktober. De har prøvd å komme i kontakt med Middletons talspersoner, men ingen har så langt bekreftet at Pippa er gravid.

les også

Pippa Middletons svigerfar siktet for voldtekt av mindreårig

Allerede i november begynte ryktene å svirre om at begge søstrene skulle være gravide sammen, men ingen bekreftet dette.

Den gledelige nyheten kommer bare drøye tre uker etter at Pippa Middletons svigerfar ble siktet for voldtekt av mindreårig. Da meldte enkelte britiske og franske medier at Matthews er siktet for å ha voldtatt en mindreåring. De angivelige overgrepene skal ha funnet sted i perioden 1998–1999 mens familien var på ferie i Frankrike.

les også

Prins William talte på norsk: – Vi er veldig glade for å være i Norge

– Det har vært noen tøffe uker for de to familiene, så dette har gitt dem mye etterlengtet lykke og lettelse, sier en venn til The Sun.

Matthews og Middleton møttes for første gang i 2012 og giftet seg i mai 2017.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder