TRENGER STATISTER: «Heimebane 2» søker nå etter 75- 100 statister til filming av den kommende sesongen. Her Ane Dahl Torp og John Carew, som spiller to av hovedrollene i serien. Foto: Anniken Aronsen

«Heimebane 2» søker hooligans

NRK trenger 75–100 hooligans til scener i «Heimebane 2», ber om kvinner og menn over 18 år.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Er du mellom 18 og 25 er det bare å melde seg på. NRKs suksesserie «Heimebane» trenger nemlig statister. Det er Facebook-siden «Det skjer i Moss» som har lagt ut meldingen der de skriver at NRK søker statister til den kommende sesongen.

les også

«Heimebane»-forførerens tøffe studentliv

Pluss content

Innspillingen skal skje i Hølen onsdag denne uken.

– Vi skal filme at fotballklubben «Varg» får et ublidt møte med 75/100 av motstanderlagets supportere, som ønsker spillerbussen til Varg «velkommen» med bluss og supportereffekter, står det i «Det skjer i Moss» sitt Facebook-innlegg.

Statistene får 250 kroner for å stille opp, og det hele vil ta omkring fem til seks timer.

les også

Gullruten 2018: Storeslem til «Heimebane»

– Alene er det ikke rare summen, men samlet kan det bli et veldig hyggelig bidrag til en klubbkasse, samt en fin opplevelse, står det i innlegget.

Både kvinner og menn søkes, men man må være 18 år for å delta, da statistene skal spille fotballpøbler, eller hooligans, som det også kalles.

Tirsdag ettermiddag opplyser de ansvarlige for Facebook-siden «Det skjer i Moss» at det nå har meldt seg nok statister til innspillingen av «Heimebane».

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder