- Prins Harry utro med svensk 17-åring

(VG Nett) Britiske Prins Harry (20) skal ha gått bak ryggen på sin offisielle kjæreste Chelsy Davy og truffet svenske Alexia Bergström (17) natt til torsdag.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

PÅ FERIE: Under en skiferie i sveitsiske Kloster skal prins Harry ha kost seg med en svensk 17-åring. Foto: AP

Prins Harry og Alexia skal ha truffet hverandre under en vill festkveld på skistedet Kloster i Sveits i forrige uke. Samtidig som de var sammen stod prins William i rommet ved siden av og ga et formelt intervju til storavisen The Sun. Der skal William blant annet ha fortalt hvor glad lillebror er i Chelsy.

Alexia og Harry skal ha truffet hverandre etter at en av Alexias venner presenterte henne for prinsen.

- Vi så med en gang at Harry var veldig interessert i henne. Alexia er en bombe. Vakker, langt blondt hår og fantastisk figur, sier en venn ifølge Aftonbladet som siterer News of The World.

I starten skal ikke Alexia ha vært helt klar over hvem det var hun stod og pratet med. Så gikk det opp for henne at det var en kjent kongelighet.

I Harrys luksussuite
Paret forsvant senere sammen, først til et privat rom på nattklubben Casa Antica, deretter til Harrys luksussuite på Walserhof Hotel.

Ifølge den britiske sladreavisen har Alexia fortalt en kompis at hun og prinsen ikke «gikk hele veien, men at det ikke skal ha vært mye om å gjøre.»

Alexia skal ha vært på Harrys suite helt til neste morgen, mens en av Harrys beste venner sov på et rom ved siden av.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder