Dina kan ende i retten

RAMPELYS

Caroline «Dina» Kongerud (19) har begynt å studere jus. Men musikken har hun ikke gitt opp.

Publisert:

- Det blir spennende å se hva som kan komme ut av dette. Da jeg var 17 år, ble jeg kastet ut i det og alt var veldig nytt. Men jeg har lært mye nå, og det skal komme godt med. Jeg har vokst veldig siden sist, sier Dina fra Nordstrand i Oslo til VG.

Mer «poppa»

Den nye singlen «Hvis...» er en coverversjon av låten «Om...» med svenske Nicklas Strömstedt. Ifølge Dina er «Hvis...» mer «poppa» enn det hun har gjort tidligere.

- Det er en catchy låt og jeg hadde lyst til å lage en moderne versjon av den. Produsenten min lagde en kul vri, og det er blitt ganske groovy. Jeg håper dette åpner opp muligheter til et nytt sound. De som har hørt låten, sier at de har fått den på hjernen, sier Dina.

- Du driver altså med profesjonell hjernevasking?

- He, he. Det er genialt. Får folk den på hjernen, er det et godt tegn, sier 19-åringen.

Dina lar seg imidlertid ikke knekke av at enkelte deler av musikkbransjen ikke setter like stor pris på dance/trance-genren.

Ikke rap

- Det at alt skal være vanskelig og kredibelt, er bare tull. Alle kan «Bli hos meg», og alle har kritisert, elsket og hatet om hverandre. Når låtene blir spilt ute, tar folk helt av. Jeg begynte der, og så får vi se hva som skjer. Det vanskeligste er egentlig å skrive en catchy og lett låt, sier Dina.

For et drøyt år siden ble 19-åringen også sammen med rapperen Diaz fra Jessheim.

- Det går bra med den delen av livet, sier Dina om privatlivet.