VIL HA BARN: Kim Kardashian og Kanye West med datteren North West.

VIL HA BARN: Kim Kardashian og Kanye West med datteren North West. Foto:Craig Barritt,Afp

Kim Kardashian kan risikere livet med ett barn til

Kim Kardashians helsetilstand kan hindre henne i å bære frem et nytt barn.

André Haugen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det kommer frem i den nyeste episoden av «Keeping up with The Kardashians», som omhandler hennes familie, ifølge bladet People.

På reality-serien har Kardashian (34) tidligere uttalt at hun har et desperat behov for et nytt barn, og at hun og ektemannen Kanye West stadig prøver.

Kardashian har en tilstand der morkaken vokser sammen med livmoren. Legene har fortalt henne at i verste fall kan et svangerskap ende med at hun må fraktes til sykehus for å fjerne livmoren kirurgisk.

Legene anbefaler at hun benytter seg av surrogatmor, dersom hun likevel ønsker et nytt barn.

– Jeg klaget så mye over hvor mye jeg hatet å være gravid. Jeg trodde aldri at jeg kom til å trygle om et barn til, sier hun i episoden, ifølge People.

Kardashian beslutter å gjennomføre en operasjon for å rette på problemet, og episoden ender med at hun trilles inn i operasjonssalen, etterfulgt av en tekstplakat med «fortsettelse følger».

Modigere av å ha barn

Kim Kardashian og ektemannen Kanye West fikk datteren North West i juni 2013. Ekteparet viser seg stadig offentlig med datteren, og Kim Kardashian snakker gjerne om datteren og rollen som mor.

I august i fjor snakket hun åpenhjertig om hvordan hun har blitt mer modig og tøff etter at hun fikk datteren.

– Jeg sier meningen min oftere etter at jeg fikk datteren vår. Jeg vet ikke om det kommer av en kombinasjon av å være gift med noen som er superærlig, åpen og alltid sier det han mener uansett tid og sted, eller om det kommer av å ikke ha tid til noe annet en sannheten, sa hun da.

SOM HELTER: Kim Kardashian og North West ankom Armenia torsdag, og ble tatt godt i mot av befolkningen. Foto:Stringer,Reuters

Lager dokumentar om folkemord

Familien Kardashian West, inkludert lille North, er for tiden i Armenia for å minnes folkemordet på armenerne.

Robert Kardashian, den avdøde faren til Kim, var tredje generasjon amerikansk-armener. Hans forfedre reiste fra landet på slutten av 1800-tallet, og ungikk dermed den verste katastrofen i armenernes historie. I 1915 startet folkemordet, som krevde opp mot 1,5 millioner menneskeliv.

I løpet av turen skal familien Kardashian besøke områdene hvor deres forfedre bodde, og prøve å finne ut mer om dem.

Ifølge det franske nyhetsbyrået AFP har Kardashian planer om å jobbe med en dokumentarfilm om folkemordet i løpet av den åtte dager lange turen i landet.

– Kim Kardashian, hennes datter, mann og søster ønsker å besøke Armenia for å minnes ofrene for det armenske folkemordet, sier en av de som har organisert turen til AFP.

Bilder fra hovedstaden Jerevan viser at superkjendisene ble tatt i mot som helter. Der tok de bilder av seg selv og de besøkende, som stilte velvillig opp.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder