SAVNET: Morgan Dana Harrington har vært forsvunnet siden en Metallica-konsert 17. oktober. Nå tror politiet hun er funnet Foto: Facebook

Etterforsker Metallica-forsvinning som drap

(VG Nett) Morgan Harrington forsvant under en Metallica-konsert i oktober. Nå tror politiet hun ble drept.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Etter tre måneder med etterforskning av forsvinningen til Morgan Harrington, mener politiet i Virginia at saken har fått en grusom konklusjon.

Les også:Metallica utlover dusør i savnet-sak

- Drap

Tirsdag ble liket til en ung kvinne funnet på et jorde, og politiet sier de er relativt sikre på at det er Morgan som nå er funnet, skriver People. Bevis på stedet gjør også at politiet nå etterforsker forsvinningen som et drap, skriver NBC News.

- Vi ser på dette som et drap og har en gjerningsmann, eller gjerningsmenn som vi skal ta, sier Joe Rader i Virginia-politiet til TV-kanalen.

En obduksjon vil bli gjennomført, og Harringtons foreldre er blitt varslet for å foreta en identifisering av datteren.

Funnet av bonde

Det var bonden David Bass som fant levningene da han skulle mate kyr ute på et jorde.

Gården hans ligger litt over en mil unna stedet hvor Morgan forsvant, og politiet sier at de er «rimelig sikre» på at det er den unge jenta som er funnet. De venter nå på obduksjonsresultatene.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Forsvant fra konsert

17. oktober var Morgan Dana Harrington på en Metallica-konsert sammen med venner, men hun forsvant sporløst fra dem. Siden den gang har ingen sett henne og politiet iverksatte en omfattene leteaksjon.

Metallica har engasjert seg i saken, og oppfordret på sin hjemmeside til at alle som kunne ha informasjon eller bilder skulle melde seg til politiet. Bandet utlovet også en dusør på 50 000 dollar til personer som kan ha viktig informasjon i saken.

Dette kom i tillegg til en dusør politiet og foreldrene utlovet på 100 000 dollar.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder