• Disse har flest følgere

  TikTok er blitt en svært populært både i Norge og resten av verden. Her er listen over de mest fulgte kontoene, ifølge nettstedet Dexerto.

  Publisert 17. mars, kl. 08:12

 • 110 millioner følgere

  Ikke overraskende er det Charli D’Amelio som topper listen. I skrivende stund har hun over 110 millioner følgere og 8,9 milliarder likes totalt. 16-åringen startet med å legge ut dansevideoer av seg selv, noe hun har fortsatt med, i tillegg til å legge ut små snutter fra livet sitt.

 • Av New York Times blir Charli D’Amelio beskrevet som «dronningen av TikTok». Nylig vant hun prisen «Favoritt stjerne i sosiale medier» sammen med James Charles, under Kids Choice Awards 2021. D’Amelio har også fått en egen TV-serie sammen med familien sin og gitt ut en bok om livet sitt.

  Listen over mest fulgte kontoer på TikTok fortsetter ↓

 • Ble stjerne på under et år

  Den tredje mest fulgte personen er Bella Poarch. Kontoen til 24-åringen har gått fra null til 59 millioner på snaut et år. Poarch la ut sin første video i april 2020 og har siden postet jevnlig. Hun er kjent for sine humoristiske videoer som ofte handler om gaming. Før hun ble TikTok-stjerne var hun i den amerikanske marinen.

 • Lager illusjoner

  Zack King er neste på listen, han har over 57 millioner følgere. 31-åringen som er en etablert familiemann ble først kjent på appen vine, som ikke lenger eksisterer. Han har også en YouTube-kanal med over 10 millioner abonnenter. Både på TikTok og YouTube legger han ut videoer av illusjoner og magi.

 • Bygger karriere på beatboxing

  Spencer Polanco Knight er den femte mest fulgte, ifølge Dexerto. Han går under navnet spencerx på TikTok og har over 51 millioner følgere. Han har bygget karrieren sin på å beatboxe, og har blant annet hatt samarbeid med artister som Alicia Keys og Sean Kingston. I følge Forbes er han på sjette plass over de som tjener mest på appen.

 • Nedover på listen finner vi TikTok sin egen konto med over 51 millioner følgere, på kontoen legger de ut trender, tips og triks. Listen fortsetter med:
  7. Loren Grey - 51.6 millioner følgere
  8. Dixie D’Amelio - 49.7 millioner følgere
  9. Will Smith - 48.9 millioner følgere
  10. Michael Le- 45.9 millioner følgere
  Listen fortsetter til topp 20 ↓

 • 11. Riyaz - 43.9 millioner følgere
  12. Jason Derulo - 43.7 millioner følgere
  13. Kimberley Loaiza - 38.4 millioner følgere
  14. Brent Rivera - 36.9 millioner følgere
  15. cznburak - 35.8 millioner følgere
  16. James Charles - 35.7 millioner følgere
  17. BabyAriel - 35.2 millioner følgere
  18. The Rock - 33.6 millioner følgere
  19. JoJo Siwa - 33.3 millioner følgere
  20. Gilmher Croes - 32.6 millioner følgere