SPIRITUELL: Aaron Carter på Halloween karnival på Universal Studios Backlot Los Angeles i 2009. I januar ble han innlagt for «følelsesmessig og spirituelle problemer» Foto: Wenn

Aaron Carter: - Michael Jackson ga meg kokain

(VG Nett) Den tidligere barnestjernen Aaron Carter (23) vekker oppsikt med påstander om at Michael Jackson ga ham kokain som femtenåring.

Isabelle Ringnes
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Det er i et intervju med Australias OK magazine at Carter forteller om sitt vennskap til den avdøde poplegenden Michael Jackson.

De to fikk kontakt da Carter, som er lillebroren til Backstreet Boys-stjernen Nick, slo igjennom som artist på 1990-tallet med hits som «Crush on You» og «Crazy Little Party Girl».

Realitypersonligheten hevder overfor journalist Daphne Barak at Michael flere ganger skal ha gitt ham alkohol og kokain mens de tilbragte tid sammen.

Syntes det var ubehagelig

- Jeg har aldri snakket om det. Dette er første gang jeg sier noe. Jeg savner Michael. Jeg har fantastiske minner om ham. Jeg gjorde ting med han som ingen andre gjorde. Men jeg syntes det han gjorde med meg var ubehagelig, sier Carter i intervjuet som nå blir sitert verden rundt.

POPKONGE: Michael Jackson anklages for å ha tilbudt kokain til barnestjernen. Foto: AP


På spørsmål om Michael hadde gitt ham alokohol og vin, svarer Carter bekreftende.

- Ja, han ga meg vin. Jeg kunne sagt nei, men jeg var bare 15.

Moren ringte politiet

- Han gav meg kokain. Jeg syntes det og andre ting var ubehagelig. Vi snakket sammen i timevis på telefonen etterpå.
Jeg beundret Michael, men oppførselen hans plaget meg mye.
Til slutt ringte moren min til politiet, fortsetter Carter, uten å forklare hva som skal ha skjedd da moren «tok grep» om situasjonen.

Aaron ble i januar innlagt for «følelsesmessige og spirituelle problemer».

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder