UTE: Daniel Kalelic (20) ble stemt ut av «Idol». Foto: TV 2

Daniel Kalelic (20) røk ut av «Idol»: – Veldig kjipt

Elleve unge, håpefulle «Idol»-finalistene kjempet om å gå videre. Det ble Daniel Kalelic som måtte forlate konkurransen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Den første direktesendingen under årets «Idol» fant sted fredag, og de unge talentene kjempet om å synge seg videre. 20 år gamle Daniel ble sendt ut. Han havnet sammen med Emma Noor og Kamilla Wigestrand blant deltagerne med færrest stemmer.

– Det er veldig kjipt å ikke kunne være med videre, men jeg gleder meg sykt til å se de andre neste uke, sier han til VG.

Han forteller at han synes det var gøy å få opptre live.

– Det er noe jeg har drømt om siden jeg var barn, så jeg fikk oppfylle barndomsdrømmen.

Han har ingen planer om å stoppe med musikken, selv om «Idol»-karrieren er over.

– Jeg skal jobbe teknisk og legge ut låter selv. Jeg skal satse for fullt, det skal jeg, sier han.

les også

Seer-nedgang for «Farmen»

Tok til tårene

Dommer Silje Borgan Larsen brast i gråt, men dommerne valgte likevel ikke å bruke sin makt til å redde han. Nytt av året er nemlig at dommerne kan redde én utstemt deltager i løpet av sesongen.

Det er gjort flere nye grep under årets «Idol», og de direktesendte semifinalene er kuttet ut.

Forrige fredag var de første ti finalistene klare, men som en tvist fikk én av de fem hjemsendte deltagerne en ny sjanse. Casper Kuhlmann Kristensen ble stemt inn igjen i konkurransen av seerne.

– Jeg er flau som ikke sendte deg videre forrige uke. Det er bra at Norge tok ansvar, sa Borgan Larsen etter opptredenen hans.

VGs anmelder Marius Asp ble imidlertid ikke like imponert, og ga en treer på terningen. Alle anmeldelsene kan du lese under bildeserien, samt trille terningen selv.

les også

«Idol»-Ingvar: – Premien er nesten som en straff

Underholdnings-tema

Denne kvelden fikk også seerne et gjensyn med Ina Wroldsen som tidligere har sittet på dommerbenken. Gunnar Greve trenger nemlig vikar når han er på jobbreise i Asia. Tshawe Baqwa og Silje Borgan Larsen satt som vanlig i dommerpanelet.

Kveldens tema var «let me entertain you», og finalistene måtte finne fram showmenneskene i seg.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder