Her er verdens 10 verst kledde

Mr. Blackwell: - 2005 var et spesielt ille år

(VG Nett) Paris Hilton ser ut som gårsdagens ostekake, mener Mr. Blackwell. Men hvem er verst av de verste...?

ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

VERST AV DE VERSTE: Britney Spears (24) får refs av moteekspert Mr. Blackwell. Foto: AP

NUMMER TRE: Jessica Simpson (25). Foto: AP

Den selvutnevnte moteeksperten Mr. Blackwell har servert sin årlige rangering over de største syndebukkene på klesfronten - for 46. året på rad.

- Kjempe-lolita

Paris Hilton, som toppet verstinglista for to år siden, er denne gangen plassert som nummer seks. I år er det nemlig den nybakte popstjernemammaen Britney Spears (24) som kommer aller dårligst ut.

- Britney bruker klær som får henne til å se ut som en kjempe-lolita, sier Mr. Blackwell som utpeker 2005 til et «spesielt ille år» når det gjelder motekatastrofer.

Britney - som lå på syvende plass på samme liste i fjor - er etterfulgt av skuespiller Mary-Kate Olsen (19), som Mr. Blackwell mener har vist et «deprimerende forfall» og grenser over i det sjuskete.

- For dristig
Popstjernen Jessica Simpson (25) er nummer tre med merkelappen «overdristig Rapunzel». Mr. Blackwell mener at nyseparerte Jessica beveger seg over i det simple når det gjelder klessmak.

Under Jessica på lista finner vi TV-stjernen Eva Longoria (30), popstjernen Mariah Carey (35), nevnte TV-kjendis Paris Hilton (24), skuespiller og sanger Lindsay Lohan (19), latinostjernen Shakira (28), eks-playmate Anna Nicole Smith (37) og filmstjernen Renee Zellweger (35).

- Ostekake

- Paris Hilton ser ut som gårsdagens ostekake, lyder det nådeløst fra Mr. Blackwell ifølge nyhetsbyråpet AP.

- Lindsay Lohan drukner i dårlig voksenmote, er listemakerens dom over tenåringsidolet.

- Vissent løv
- Hver av disse kvinnene er kanskje fantastisk talentfulle på hver sine områder, men når det gjelder klesstil, presenterer de vissent løv i en vakker hage, sier Mr. Blackwell i en kunngjøring.

I fjor toppet TV-stjernen Nicollette Sheridan (41) lista. Hun glimrer i år med sitt fravær.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder