HEKTISKE DAGER: Magnus Clausen, kjent som Morgan Sulele, drar rett fra TV-innspilling til VG-lista. Foto: Gisle Oddstad/VG

Morgan Sulele rett fra «Hver gang vi møtes» til VG-lista

25-åringen er midt inne i innspillingen til det populære TV 2-programmet, men tar likevel turen til gratiskonserten på fredag.

Forrige uke startet innspillingen av «Hver gang vi møtes» på Vestre Kjærnes gård i Våler kommune. Blant deltagerne er Morgan Sulele, eller Magnus Clausen som han egentlig heter. Fredag går imidlertid turen til Rådhusplassen i Oslo for årets VG-listashow.

– Det har jo vært svært hektiske dager på gården her, og det kommer til å bli rart å hoppe rett derfra til tusenvis av mennesker på VG-lista. Men jeg gleder meg helt vilt mye, skriver han i en tekstmelding til VG.

Clausen kan skilte med en tidligere topplassering på Norges offisielle hitliste, med låten «Bare min».

Slik så det ut da han opptrådte med låten på VG-lista i 2015:

Med seg på scenen har han med seg Pål Tøien, bedre kjent som OnklP. Sammen har de låten «Helt Ærlig», som nå ligger på en 20. plass på VG-lista. På Spotify bikker den snart en million avspillinger.

– Låten handler om å møte en dame som har deg rundt lillefingeren og som har full kontroll på deg, men du digger det likevel, sa Clausen om låten i en pressemelding.

Tirsdag ble det også klart at Ina Wroldsen, Isah og Dutty Dior og Kristian Kristensen er klare for Rådhusplassen.

Disse skal også opptre:

Mediehuset VG er arrangør av VG-lista. VGs redaksjonelle dekning av arrangementet er basert på redaksjonens egne vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder