EKTEPAR: Pamela Anderson og Rick Salomon så svært forelsket ut under event i New York i november i fjor. Nå har Anderson søkt om skilsmisse. Foto:AFP,

Pamela Anderson har søkt om skilsmisse

Seks måneder etter «Baywatch»-ikonet sa ja til Rick Salomon (46) for andre gang, har Pamela Anderson (47) søkt om skilsmisse.

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Parets første bryllup fant sted i Las Vegas i 2007, men ble annullert bare måneder etterpå.

Ifølge skilsmissepapirene er «uforenelige forskjeller» grunnen til at Pamela Anderson ønsker å avslutte ekteskapet med Rick Salomon, skriver People Magazine.

- Vi ber mediene ha respekt for Pamela og hennes familie sitt privatliv under denne tiden, sier en representant for Anderson til kjendisnettstedet.

Kortvarig lykke

I januar i år ga Pamela Anderson sitt ja til eksmannen Rick Salomon.

- Vi er veldig lykkelige. Det er også vår familie og det er alt som betyr noe, sa Anderson til E! News etter nyheten ble kjent.

Ryktene om at de skal ha funnet tilbake til hverandre verste lenge i amerikanske medier, men ble først offentliggjort på Ellen DeGeneres' talkshow.

- Vi er bestevenner med fordeler. Jeg har stor tro på forholdet vårt og kunne ikke tenkt meg noen andre. Jeg er veldig lykkelig, sa hun til DeGeneres.

TV-ikon

20 år har gått siden blondinen ble verdenskjent som rødkledd badevakt i TV-serien «Baywatch» med sine lange, blonde hårlokker.

Stjernen er kjent for sine mange ekteskap og skilsmisser.

Fra 2006 til 2007 var Anderson gift med artisten Kid Rock. I tillegg til Tommy Lee fra 1995 - 1998. Med sistnevnte fikk hun sønnene Dylan og Brandon.

Rick Salomon er mest kjent for sin affære med Paris Hilton, men har også andre Hollywood-damer på kjæreste-CV-en sin. Også Beverly Hills-stjernen Shannon Doherty har vært sammen med Salomon, som er sønn av en toppsjef i Warner Brothers.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder