Naken Miley Cyrus (20) satte rekord

Miley Cyrus slo alle rekorder da hun hadde premiere på sin nye musikkvideo igår.

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Musikkvideoen har i skrivende stund blitt sett av over 19 millioner og brøt dermed alle rekorder på musikkdelingstjenesten Vevo av sette videoer til nå.

Popstjernen danker også ut forrige rekordholder, One Direction - som ble sett av ti millioner i løpet av 24 timer.

Miley Cyrus liker åpenbart å sjokkere. Fra å gni seg i underlivet på MTV Awards for to uker siden, er hun nå å se splitter naken i ny video.

Den tidligere barnestjernen skrever splitter naken på en svingende rivningskule mens hun fremfører den nye låten «Wrecking Ball» som hadde premiere i går.

Sjokkerte

Cyrus ble kjent som Disney-stjerne gjennom serien «Hannah Montana». Nå tyder alt på at sangeren prøver å bli kvitt sitt tidligere barnestjerne-image.

Mange lot seg sjokkere da 20-åringen opptrådte under MTV Video Music Awards i New York for to uker siden.

For enkelte ble det for sterk kost da artistene Robin Thicke (36) og Miley Cyrus gned underlivene mot hverandre under fremføringen av sangen «Blurred Lines». For anledningen var hun ikledd en hudfarget bikini og en skumgummifinger som hun gjentatte ganger dyttet opp i skrittet.

Forsvarte egen opptreden

Den tidligere Disney-stjernen har i ettertid av sin kontroversielle opptreden sagt at alle bør være litt gale i tenårene.

- Jeg tror folk glemmer hvordan det føles å være 20. Alt jeg gjorde var å få en hårklipp og kjøpe noen klær, og dermed tror alle at jeg er gjort om til en robot som forandrer seg med hva som er populært hver tiende år, uttalte hun nylig i et intervju, ifølge The Associated Press.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder