TO PROGRAM: I tillegg til «Skal vi danse», skal Samuel Massie være programleder for TV 2-programmet «Rett fra hjertet» sammen med Solveig Kloppen. Foto: Terje Bringedal VG

Ny programleder i «Skal vi danse»

Eventyreren Samuel Massie (23) blir ny programleder sammen med Katrine Moholt i årets «Skal vi danse».

  • Maria Abdli

Artikkelen er over tre år gammel

Den erfarne programlederen Katrine Moholt (42) skal i år lede «Skal vi danse» sammen med eventyreren Samuel Massie (23), melder TV 2.

Når Massie (23) debuterer som programleder i «Skal vi danse», er det med egen erfaring fra dansegulvet. Sammen med dansepartneren Marianne Sandaker, kom han nemlig på tredjeplass i fjorårets program.

Fikk du med deg denne: Samuel Massie byttet gris mot kone

Ble dansefrelst som deltager

– Jeg er kjempespent og tror det kommer til å bli dritgøy! Jeg har fått lov til å være helt meg selv i denne rollen, så seerne kan forvente seg en sprudlende glad bergenser, som er litt løs kanon på dekk. Jeg ble dansefrelst i fjor da jeg var deltager, derfor er jeg utrolig glad for jeg får fortsette med denne dansegleden i høst, og målet er å spre denne dansegleden ut til seerne. Man blir glad av å danse, sier Massie til TV 2.

TREDJE PLASS: Sammen med partneren Marianne Sandaker danset Samuel Massie seg til en tredjeplass i Skal vi danse i fjor. Dette bildet er tatt på premieren. Foto: Frode Hansen VG

Også Katrine Moholt, som tidligere har vært programleder i Skal vi danse i fem sesonger, har egen erfaring fra dansegulvet. I 2006 vant nemlig hun og dansepartneren Bjørn Holthe hele konkurransen.

Les også: Her er årets «Skal vi danse»-par

Skal også lede nytt program: «Rett fra hjertet»

Foredragsholderen, polfareren, seileren, og forfatteren skal lede også et annet TV 2-program til høsten. Sammen med Solveig Kloppen skal han lede det nye TV-konseptet «Rett fra hjertet».

Les også: Droppet ut av ungdomsskolen

– Det har aldri vært den store drømmen å bli programleder, men jeg synes konseptet var så fint. Jeg har alltid likt å gjøre noe med mening, og føler at dette prosjektet bidrar nettopp til det. Jeg håper det vil inspirere, har Massie tidligere sagt om programlederjobben til VG.

Les hele intervjuet (betalt artikkel): – Jeg tenker mye på døden

Massie ble kjent for offentligheten da han som 17-åring ble den yngste personen i besetningen på «Berserk»-turen til Antarktis. Turen endte i tragedie da tre personer mistet livet.

Senere i år oppfyller han bestefarens store drøm om å dra på seiltur jorden rundt.

– Bestefar er inne i siste fase av livet, så for meg har det vært veldig viktig å hedre ham mens det fremdeles er mulig. 15. november reiser vi på jordomseiling, har Massie tidligere sagt til VG.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder