MOR OG DATTER: For første gang gir Haddy N'Jie og Trond Giske et lite fotografisk inntrykk av sin nyfødte datter. Det skjer gjennom Haddy N'Jies Instagram-konto. VG har vært i kontakt med paret som har gitt sin tillatelse til at VG bruker bildet. Foto: Privat

Haddy og Trond viser frem veslejenta

Takker for gratulasjoner på Instagram

For første gang siden Trond Giske (49) og Haddy N'Jie (36) ble foreldre til ei lita jente den 31.mars, viser de frem det lille nurket.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det er Haddy N'Jie som har postet bildet på sin Instagram-konto. VG har fått tillatelse til å publisere bildet som viser en sovende, nyfødt datter på skulderen til sin mor. Datteren veide 3870 gram og var 53 centimeter lang da hun ankom verden ved 16-tiden den 31. mars.

I kommentaren takker Haddy N'Jie for alle gratulasjonene som har kommet etter fødselen:

LES OGSÅ: Haddy N'Jie om graviditeten: – Et stille jordskjelv

«Tusen takk for gratulasjoner og gode ord! Tar dem med meg inn i et deilig kaos av glede og tårer, bæsj og våkenetter og helt overveldende kjærleik», skriver N'Jie og legger til et hjerte og emneknaggen mammasjokket.

Blant gratulantene er også eventyreren og programlederen Cecilie Skog, som venter sitt andre barn i løpet av året.

LES: Trond Giske om kjæresten etter hetsen: – Haddy er modig og klok

Dette er Haddy N'Jies første barn. Trond Giske har fra før datteren Una (12) med ekskjæresten Anne Grethe Moe (45).

Det var også Haddy som på sin Instagram-konto avslørte at hun var gravid i fjor høst:

«Kjære venner. Denne sommerdagen i juli, skjønte jeg at livet hadde en helt ny vending. Plutselig er jeg her. Det jeg har utsatt, og avskrevet gjennom så mange år. Jeg er glad og spent og skjør og utrolig sliten hele tiden. Men hvis alt går som det skal, er vi foreldre til våren», skrev Haddy den gangen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder