MOTEFEST: Lily-Rose Depp på et Chanel-arrangement i New York 31. mars. Foto:Dimitrios Kambouris,Afp

Johnny Depps datter modelldebuterer

15 år gamle Lily-Rose Depp stiller som modell i australsk
motemagasin.

Artikkelen er over fire år gammel

Johnny Depp (51) og Vanessa Paradis’ datter Lily-Rose har tidligere gått i foreldrenes fotspor og spilt i filmen «Tusk» (2014), der også Johnny hadde en rolle. Nå kan det se ut som hun også følger i morens modellfotspor. Torsdag publiserte det australske mote- og skjønnhetsmagasinet Oyster en bildeserie hvor Lily-Rose poserer i flere ulike antrekk.

LIGNER: Lily-Rose Depp ligner både på moren Vanessa Paradis og faren Johnny Depp. Foto:Timothy A. Clary,Afp

– Lily-Rose Depp har en engels ansikt og en magnetisk tilstedeværelse til tross for sin unge alder, står det i saken, der en ung fotograf og journalist har møtt Depp.

Hun røper blant annet at hun liker å se på TV-seriene «The Office» og «Lockdown», og at hun bruker rouge som øyenskygge.

Modell

Vanessa Paradis, som var sammen med Johnny Depp fra 1998 til 2012, har i mange år vært modell for Chanel, blant annet for parfymen Coco og vesken The New Mademoiselle, foruten å ha vært modell for Miu Miu.

Hvilken karrierevei Lily-Rose velger vites ikke, men Paradis, som også har hatt suksess som artist og skuespiller, har demonstrert at det går an å kombinere flere talenter.

Datteren og Johnny blir å se sammen på lerretet igjen til sommeren. De spiller begge i Kevin Smiths kommende film «Yoga Hosers».

Depp og Paradis har også sønnen Jack (13) fra sine 14 år sammen. De møtte hverandre under innspillingen av filmen «The Ninth Gate» i 1998 og vernet hele tiden om sitt privatliv. Barna er lite sett i pressen.

Paradis har ikke villet snakke om bruddet, fordi hun ikke vil at andre skal tjene penger på hennes smerte.

I februar meldte flere amerikanske medier at Depp hadde giftet seg med skuespiller Amber Heard (28). Paret forlovet seg i 2014.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder