VORDENDE MOR: Camilla Läckberg her med kjæresten Simon Sköld. Foto:Karin Törnblom / IBL Bildbyrå,

Krimdronning hetset – tok oppgjør på Instagram

Svenske Camilla Läckberg hetses etter nyheten om at hun venter barn med sin 13 år yngre kjæreste. – Hva faen har jeg gjort for å fortjene dette? spør Läckberg.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Etter mye spekulasjoner valgte den svenske suksessforfatteren Camilla Läckberg å bekrefte at hun ventet barn med MMA-fighteren og sin 13 år yngre kjæreste Simon Sköld (27).

Den store aldersforskjellen mellom paret har ikke gått upåaktet hen, og gladnyheten blir nå latterliggjort av flere i sosiale medier:

«Stakkars barn som får en mormor til mamma og en storebror som pappa».

«Skal et barn få et barn? Rettet mot Simon. Så ung og umoden».

«Hun kan jo være hans mamma».

Er bare noen av innleggene som retter seg mot Läckberg og hennes kjærest, skriver Aftonbladet.

Les også: «Star Wars»-regissør giftet seg med 25 år yngre kjæreste

– Spyr ut galle

Nå tar krimdronningen et oppgjør med alle nettrollene.

– Jeg har observert det samme kjedelige fenomenet som også var tilfellet under nyheten angående babyen – den ondsinnede reaksjonen fra andre kvinner, skriver forfatteren på sin Instagram-profil, sier Läckberg.

Flere av de som står bak de spydige kommentarene er kvinner.

– Jeg er fascinert over at det mest er kvinner som øser ut slike spydigheter. Mange forsvarer meg også – både menn og kvinner, og det takker jeg for. Men hvor faen kommer dette fra? Det at man ukritisk sitter hjemme foran datamaskinen og spyr ut galle mot andre kvinner. Og hvordan har jeg fortjent dette?

Se også: Copperfield forlovet med 29 år yngre kjæreste

Trebarnsmor

BLIR FIREBARNSMOR: Camilla Läckberg og sønnen Wille på en premiere tidligere i år. Foto:Anna Lu Lundholm,Getty Images

Suksessforfatteren har allerede tre barn fra tidligere ekteskap, og flere av nettrollene har uttrykt skepsis over at fjerdemann vil bli født inn i et turbulent familieliv.

– Jeg har gjort mitt beste for å være en så bra mamma som overhodet mulig. Og jeg respekterer kvinner der ute som sliter med flere jobber og tøff økonomi. Det har jeg enorm respekt for. Hvorfor kan ikke mine medkvinner vise meg samme respekt, sier hun.

Les: Läckberg-kjæreste svinger seg i «Skal vi Danse»

Om sine to mislykkede ekteskap sier hun følgende:

– Jeg tror ikke på å leve i et dårlig forhold bare for barnas skyld. Istedet valgte jeg å skille meg, for at barna mine fortjener en mamma som har det bra. Og for de som uroer seg for mine barn, så har jeg tre trygge, lykkelige, stabile unger som har en familie som elsker dem. Den fjerde kommer forhåpentligvis til å vokse opp med en varm og kjærlighetsfull storfamilie, sier hun.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder