GODE VENNER: Norske Erik Asla beskrives i dag som Tyra Banks mystiske date i DailMail. Foto: Stella Pictures

Erik fra Drammen er Tyra Banks nye venn

Her er den norske fotografen Erik Asla (49) på lunsj med den tidligere supermodellen og Top Model-skaperen Tyra Banks (39) i Los Angeles.

Dette bildet av nordmannen og Tyra Banks dukket opp på den britiske nettavisen Daily Mail i dag.

De beskriver møtet mellom den norske fotografen og Tyra Banks som superstjernens «mystiske date med en voksen, mystisk og muskuløs mann».

Denne voksne, mystiske og muskuløse mannen viser seg å være fotografen Erik Asla fra Drammen, skriver Dagbladet.no.

Venner

VG har vært i kontakt med Asla, men han ønsker ikke å kommentere privatlivet ut over at de er venner.

- Vi er gode venner og har kjent hverandre i noen måneder. Det kan jeg innrømme, skriver han i en e-post til VG.

VG kjenner til at de to traff hverandre i forbindelse med innspillingen av den nye sesongen av norske Top Model - der Erik Asla er fotograf.

Top Model

SUKESSRIK: Tyra Banks er skaperen av «America's Nesxt Top Model» som skal sende sin 20 sesong i USA i sommer. Foto: AP

Tyra Banks er skaperen av «America's Next Top Model» - der hun selv også er programleder og dommer. Til høsten kommer en ny norsk sesong av Top Model som denne gangen ledes av Siri Tollerød. Denne gangen er den norske serien spilt inn i Los Angeles - og denne gangen er det nettopp Erik Asla som er fotograf.

I flere år hadde Tyra også sitt eget talkshow («The Tyra Banks Show»), men hun er mest kjent for sin modellkarriere og «America's Nest Top Model» som i sommer kommer på skjermen med sesong nummer 20 i USA.

- Komfortabel på date

Ifølge Daily Mail var hun svært komfortabel på date med nordmannen. Hun hadde på seg treningsdress og var usminket. De to spiste lunsj sammen på Abbot Kinney Boulevard like ved Venice Beach i Los Angeles.

Erik Asla er en kjent norsk motefotograf som har jobbet for de fleste norske og flere store internasjonale magasiner. Han har fotografert av mange av verdens største stjerner. Han har vært bosatt i Los Angeles i flere år.

- Skjemaet mitt endrer seg hele tiden. For mange kan det nok fortone seg som et slags drømmeliv. Fly hit og dit, jobbe med pene jenter og skuespillere. Det høres kanskje blasert ut, men alt blir en vanesak, har Asla uttalt i et intervju med Drammens Tidene i 2009.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder