JULEN SELV: Mariah Carey er jul for mange, og i dag spilte hun ut myten om seg selv ved å legge ut flere julete bilder på instagram - blant annet av at hun luftet hunden i rød bikini i Aspen. Foto: SipaUSA/Instagram

Mariah Carey luftet hunden iført rød minibikini

På juleferie i snøfylte Aspen syntes Mariah Carey (43) at det var en god idé å gå tur med hunden kun iført en bitteliten rød bikini.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Etterpå la hun er bilde av seg selv på bildedelingstjenesten Instagram. Der la hun også ut et frekt bilde av seg selv i den samme røde bikinien med rød silkemorgenkåpe og røde pelstøfler - foran et gigantisk juletre.

Tradisjon

Mulig det hele var ment som en avledningsmanøver fra popstjernen som de siste dagene har blitt beskyldt for å ta i mot diktator-penger ved å opptre på et Angolsk veldedighetsarrangement.

Men ifølge popdivaen selv er det hele en tradisjon.

«Det er bare en tradisjon», skriver hun på Instagram søndag.

Juleferie

Carey er på juleferie i Aspen i Colorado sammen med familien, og hun la også ut et bilde av seg selv og de to år gamle tvillinbarna sine i en dampende badestamp.

Hennes ti år yngre ektemann Nick Cannon var ikke med på bildene.

Mange forbinder Mariah Carey med jul, og låten «All I want for christmas is you» rundet akkurat 1 million solgte eksemplarer bare i Storbritannia, meldte BBC på fredag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder