Juritzen blir pappa

Gleder seg voldsomt til april

Arve Juritzen (43) blir pappa i april neste år, hvis alt går etter planen.

ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

Juritzen, som har stått frem som homofil, ønsker ikke selv å uttale seg om den lykkelige begivenheten.

Hemmelig

Ifølge Glans ønsker Juritzen å være tilbakeholden med opplysninger om det kommende farskapet, blant annet fordi det ennå er tidlig i svangerskapet. Han ønsker derfor ikke å informere nærmere om omstendighetene rundt graviditeten eller hvem som er barnets mor. Juritzen ønsker heller ikke å si noe om hva slags far han ønsker å være, og på hvilken måte han vil ta del i oppdragelsen av barnet.

- Men det er ikke umulig at han vil si noe om det når barnet er født, sier Glans.

Foreløpig er det bare et halvgått svangerskap - og vi må vente til det blir et barn først.

Glans opplyser at Arve Juritzen for tiden er single, han er ikke i noe fast forhold. Juritzen hadde et forhold til treningsinstruktøren Tore Vik i fem år, og på hans 40-årsdag, 10. november 2000, reiste de to til Paris og inngikk forlovelse. I august i fjor ble imidlertid forlovelsen brutt. De to bodde sammen i Oslo, men rakk aldri å inngå partnerskap selv om det var planen da de ble forlovet.

- Datoen for å inngå partnerskap er ikke fastsatt, men det blir trolig til neste år en gang, sa Arve Juritzen rett etter forlovelsen i 2000.

Juritzens personlige assistent gjennom mange år, Reidunn Glans, sier til VG at Juritzen er fullt klar over at tilbakeholdenheten med opplysninger trolig vil skape grobunn for rykter og spekulasjoner.

- Ja, vi forventer at det vil skje. Mange vil stille spørsmål, det skjønner vi. Men ettersom det er så tidlig i svangerskapet, finner han det ikke riktig. Jeg kan ikke si mer enn at Arve skal bli pappa.

Profilert

Den kommende barnefaren har vært en av landets mest profilerte TV-personer. Han gjorde seg bemerket både som programleder for «Vil du bli millionær?» på TV2 og «Big Brother» og «Arve Juritzen direkte» på TVNorge. Da han solgte produksjonsselskapet Juritzen AS til svenske MTV i 2000, fikk han solide 15 millioner kroner i kontanter og 14,2 millioner kroner i aksjer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder