PÅ’N IGJEN: Ailo Gaup ble operert torsdag. Bildet er gjengitt fra Instagram med tillatelse.
PÅ’N IGJEN: Ailo Gaup ble operert torsdag. Bildet er gjengitt fra Instagram med tillatelse. Foto: Privat

Ailo Gaup operert – igjen

RAMPELYS

Nok en gang har motocross-kjøreren vært gjennom en operasjon – denne gangen i armen.

Publisert:

Han er vant med å havne på sykehus på grunn av yrkesskader, så Gaup tar også denne turen med stor ro.

– Jeg fikk operert en gammel yrkesskade. Det gikk veldig bra. En strålende opplevelse – jeg kan anbefale norsk helsevesen, skriver 39-åringen i en tekstmelding til VG fredag.

Torsdag fikk han fjernet noen løse beinbiter som lå mot senene og leddbåndene i albuen. Egentlig skulle Gaup gjennomført operasjonen for to uker siden, men den ble utsatt på grunn av forkjølelse.

At den ble gjennomført nå er ikke ideell timing for hverken ham eller samboer Anne Rimmen. Hun jobber intensivt med direktesendinger av «OL-kveld» på TVNorge i femten dager fremover, og paret har en gutt på halvannet år sammen.

Da Rimmen snakket med VG om OL-jobbingen torsdag, fortalte hun:

– Vi har en utfordring hjemme hos oss. Vi har jo en liten sønn, og utfordringen består i at Ailo blir operert i dag, så han får armen i fatle, og da er det ikke så lett å bære en ettåring. Så vi har noen logistikkutfordringer. Men heldigvis har vi besteforeldre som stepper inn og bidrar!

Gaup understreker at operasjonen ikke er noe voldsomt. Han må ta det rolig i rundt to måneder før han kan begynne med litt mosjon.

FMX-motocross-syklisten er langt fra ukjent med skader. Allerede i 2009 fortalte Gaup om at han da hadde rukket å bli operert 17 steder, hatt 35 bruddskader, punktert lunge og fått sydd 200 sting ulike steder.

Her kan du lese mer om