I NORGE: Mel Gibson, her fotografert på Lorry i forrige uke. Foto: Brian Cliff Olguin

Fant Mel Gibsons telefon på doss på Voss

Bente Saltnes Nedrebø skulle bare innom toalettet på en café på Voss på gjennomreise. Så begynte en ukjent telefon å ringe i avlukket.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Saltnes Nedrebø og venninnen Lene Kroken var på vei til Bergen da de gjorde en pitstop på Voss for å kjøpe kaffe og gå på do. Men dobesøket tok en litt annen retning enn ventet.

– Det ringte plutselig en telefon mens jeg var der inne. Jeg vasket hendene og tok den med ut, der stod det en mann med caps og sa “thank you”, med en kvinne ved siden av seg, forteller Saltnes Nedrebø.

Les også: Hollywood-stjernen Mel Gibson på utested i Oslo: - Jeg er her for å kose meg

KOM FRA FJELLTUR: Bente Saltnes Nedrebø (t.v) og Lene Kroken, fortsatt lykkelig uvitende om at de skal ha nærkontakt med en Oscar-vinner. Foto: Privat

Hun leverte telefonen høflig til den rette eier, og registrerte ikke annet enn at det var en amerikaner. Venninnen Lene hadde imidlertid registert hva som skjedde.

– Hun dunket meg i siden og sa «Så du ikke hvem det var? Mel Gibson!» Jeg var fortsatt usikker, så da måtte jeg google. Og ganske riktig, det var han, men han hadde kamuflert seg godt med skjegg og caps, humrer hun.

– Det ble et veldig kort stjernemøte!

De rakk ikke å ta bilde av seg selv med kjendisen, som man ofte gjør, men rakk å ta et bilde på avstand av mannen med caps, som altså var en Oscar-vinner fra Hollywood.

– Han var jo en stor stjerne for oss i vår ungdom. Det er vel bare to damer i 40-årene på tur som synes det er festlig, fleiper hun og legger til:

– Ektemannen min synes han havnet litt i skyggen, vi har 20 års bryllupsdag i dag, og jeg snakker om Mel Gibson!

62-åringen ble forrige uke klar for norske Tommy Wirkolas nye film «War Pigs». Han var i Norge da det ble kjent, og VG møtte ham da han forlot restauranten Lorry.

Denne uken har han vært i Bergen. Bergensavisen har snakket med Ståle Reigstad, som traff Mel Gibson på Bryggen.

PAPARAZZI-FORSØK: Dette var det beste bildet de to forfjamsede venninnene klarte å knipse av Mel Gibson. Det later til at han bærer samme caps som han gjorde i møtet med VG på Lorry forrige uke. Foto: Privat

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder