FLEKKER TENNER: Smil du er på selfie! Kronprinsesse Victoria ble gladelig med på en selfie under hennes bursdagsfeiring på Öland mandag. Foto: Faksimile,

Tok selfie med kronprinsessen

Det svenske bandet Panetoz gliser av glede på bildet med kronprinsesse Victoria, men dette er ikke første gang vi ser selfie med en kongelig.

 • Fanny Emilie Rustad Østhaug

Artikkelen er over seks år gammel

Nå kan en nesten ikke unngå å ta en selfie med en kongelig om anledningen byr seg. Det klarte i hvert fall ikke disse linselusene.

I går feiret den svenske kronprinsessen Victoria sin 37-års dag utenfor Sollidens slott på øya Öland. I den anledningen ble det holdt en stor konsert med flere artister til ære for kongefamiliens og folkets ører.

Blant artistene var det svenske Melodi Grand Prix-aktuelle bandet Panetoz. De syntes det var så stas å opptre på «Victoriadagen» at de til og med fikk sneket til seg en selfie med selve bursdagsbarnet.

Det er tydelig at kronprinsessen storkoste seg på bursdagen sin og i selskap med det svenske bandet. Det var bandets offisielle Instagram-konto som delte det morsomme bildet i mandag.

Njol är kungen av selfies! Grattis Victoria <3 :)))) det bara våga fråga gott folk;) #panetoz #Victoria #födelsedag #kungafamiljen #2014 #öland #borgholmen #aftonbladet #Sverige #turné #detblirvadmangördettill #lovebyforce #eftersolsken #dansapausa #svt1 #show

Dette er imidlertid ikke første gangen noen har tatt en selfie med en kongelig. Da YouTube-stjernen Jamal Edwards var på besøk på Buckingham Palace for noen dager siden, tok han et bilde sammen med både prins William og prins Harry av Wales. «SB.TV»-skaperen delte bildet på sin Instagram-konto og har fått over 3000 «likes».

Had to get that Royal Pic w/ Prince William & Prince Harry loool. Today has been so surreal. I made history with hosting the 1st ever social hub in the palace. The Queens Young Leaders is an incredible movement that is going to change young peoples lives all around the world. It could be you!!! #SelfBelief #TheSearchIsOn

Den norske kongefamilien er også kjent med selfie-trenden. Da kronprinsparet var på besøk i Hanoi i Vietnam tidligere i år, tok Haakon en selfie med Mette-Marit og syklisten.

SELFIE I FARTA: Haakon kunne ikke dy seg og tok et sjarmerte digitalt minne av Mette-Marit og den lokale syklisten i Vietnam. Foto:NTB Scanpix,

Har du en tatt en selfie med en kongelig? Del bildet ditt på Instagram og knagg det med hashtagen #rampelysselfie @rampelys.

SNIKSELFIE: En lokal unggutt klarte å kapre en i selfie med Dronning Elisabeth II i forbifarten da hun var på besøk på St George's marked i Nord-Irland. Foto:NTB Scanpix,

Prins Andrew og hertug av York, tok denne artige selfien da han holdt et arrangement på St. Jame's Palace. Den britiske avisen The Times, sier at bildet han delte på sin Twitter-konto er verdens første kongelige selfie, som er tatt og publisert av en kongelig.

Foto: Faksimile Twitter,

Les også

 1. Ny trend: Her er selfie-stangen

  Folk utvikler kunsten å ta bilde av seg selv. Nå sprer selfie-stangen seg.
 2. Årets farligste selfie?

  Her prøver mannen å ta bilde av seg selv under okseløpet i Pamplona. Han er nå etterlyst av spansk politi.
 3. Helene (26) får internasjonal oppmerksomhet for sine selfies

  Alle kan ta opp mobilen og knipse et bilde av seg selv i…
 4. Kjendisenes egne kjendis-selfies

  John Arne Riise (33), Tone Damli Aaberge (26) og Live Nelvik (31) er akkurat som deg og meg – de knipser når de ser en…

Mer om

 1. Kultur

Flere artikler

 1. Feirer Estelles femårsdag med nye bilder av prinsessen

 2. Bare prinsesse Madeleine glimrer med sitt fravær på nasjonaldagen

 3. Slår et slag for den svenske sommeren

 4. Valgte luksusdesign i prinsessedåpen

 5. Kronprinsesse Victoria er gravid igjen

Fra andre aviser

 1. Til å spise opp

  Aftenposten
 2. Kronprinsesse Victoria er gravid igjen

  Bergens Tidende
 3. Madeleine viste frem Leonore

  Bergens Tidende
 4. Her er Sveriges lille prins Oscar

  Aftenposten
 5. Viste fram Leonore på nasjonaldagen

  Fædrelandsvennen
 6. Prins Carl-Philip og prinsesse Sofia venter barn

  Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no