KLIPPET HÅRET: Mange husker Pamela Anderson kaste på håret da hun løp på strendene i Los Angeles. Bildet til høyre er tatt i november i fjor. Foto: Getty Images / All Over Pres

Pamela Anderson om hårklippen: - Så ut som en Q-tip

Baywatch-stjernen brukte tid på å venne seg til den korte sveisen - også på soverommet.

  • Sofia Storhaug

Artikkelen er over seks år gammel

Anderson, som nylig ble gjenforent med eksen Rick Salomon, var redd for at hun skulle føle seg mindre feminin etter at hun lot lokkene falle.

Dette gjaldt også på soverommet.

- Jeg tenkte at det kom til å bli rart å skulle ha sex med kort hår, men så vente jeg meg til det, forteller hun i et intervju med magasinet ELLE.

20 år har gått siden blondinen ble et verdenskjent sexsymbol, kjent for sin rødfargede badedrakt og sitt lange hår. I juli i fjor sjokkerte hun mange da hun klippet det rett av.

Følte seg mandig

- I begynnelsen synes jeg at jeg så ut som Anderson Cooper (en amerikansk journalist) eller en Q-tips. Men nå føler jeg meg sterk, forteller hun.

- En god, velutdannet venn fortalte meg at «noen kvinner som klipper håret ser maskuline ut, men at jeg så mer feminin ut», legger hun til.

46-åringen og ektemannens Rick første bryllup fant sted i Los Angeles i 2007, men ble annullert to måneder senere.

Vanskelige år

Stjernen er kjent for sine mange ekteskap og skilsmisser.

Fra 2006 til 2007 var skuespilleren gift med artisten Kid Rock. I tillegg var hun gift med Tommy Lee fra 1995 - 1998. Med sistnevnte fikk hun sønnene Dylan og Brandon.

- Rockestjerne-greia ble veldig destruktiv. Jeg visste ikke hva jeg holdt på med, og det ble bare en del av meg. Håret, rockelivet og det å leve drømmen tok helt overhånd, sier Anderson til Elle.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder