Viste frem musikkvideoen for publikum

I LA: Ylvis-brødrene landet natt til torsdag norsk tid i L.A og skal gjeste The Ellen DeGeneres Show senere i dag. Foto: Andreas Ihlebæk

Ylvis hylles av Ellen DeGeneres

Ylvis skal være gjester i «The Ellen DeGeneres Show» i dag. Men brødrene blir allerede hyllet av talkshowstjernen.

  • Marcus Husby

Artikkelen er over seks år gammel

Torsdag la Ellen Degeneres ut en video på sine nettsider der hun viser frem Ylvis-brødrenes populære musikkvideo for sitt amerikanske publikum.

- Dette er en av de morsomste videoene jeg har sett på veldig lenge, sier hun.

Se videohyllesten nederst i denne artikkelen!

Brødrene skal være gjester i det amerikanske programmet i dag, og det hele sendes på amerikansk TV i morgen formiddag.

Degeneres påpeker i videoen at hun ikke vet mye om Norge som land.

- Men jeg tror at marijuana må være lov der, ler hun.

SKJERMTROLL: Talkshowstjernen Ellen Degeneres har allerede vist frem Ylvis-brødrenes musikkvideo for sitt amerikanske publikum. Torsdag ettermiddag la hun ut en videosnutt på sine nettsider. FAKSIMILE/FOTO: ELLENTV.COM


- Vi gleder oss veldig

TVNorges mediesjef, Hanne McBride, sa til VG onsdag kveld at det var Ellen selv som ønsket å ha Ylvis-brødrene som gjester.

- De skal ha brukt sangen som publikumsoppvarming i studio den siste uken. De har vært veldig på, og derfor er det kjempegøy at det gikk i boks til slutt, sa hun.

Bård og Vegard Ylvisåker ankom Los Angeles onsdag formiddag - lokal tid - sammen med manager Jørgen Thue og Arne Svare.

Humorduoen var svært hemmelighetsfulle om timeplanen da de landet i USA. Men etter at VG fikk bekreftet at de norske komikerne skulle være med på talkshowet, sendte TVNorge ut en pressemelding med kommentarer.

- Dette er veldig kjekt. Vi er glade for at vi klarte å lage plass i timeplanen til å takke ja, for det er en ære å være med på et så velrenommert talkshow, sier Vegard Ylvisåker.

- Vi gleder oss veldig. Som jeg også twitret i går morges er revekostymet med i bagasjen, så det er jo litt snåle omstendigheter. Forhåpentligvis får vi med oss litt stoff hjem til vårt eget show, sier Bård Ylvisåker.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder