ISFRONT: Stemningen er amper mellom Jon Bon Jovi og tidligere gitarist Richie Sambora. Sistnevnte hevder at Jon Bon Jovi nekter å ta ham tilbake til bandet. Foto:AP

ISFRONT: Stemningen er amper mellom Jon Bon Jovi og tidligere gitarist Richie Sambora. Sistnevnte hevder at Jon Bon Jovi nekter å ta ham tilbake til bandet. Foto:AP

Richie Sambora - Jon Bon Jovi vil ikke ha meg i bandet

Richie Sambora (53) avviser at hans opphold fra bandet skylles personlige årsaker. Nå raser han mot frontfiguren Jon Bon Jovi (51).

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Sist Jon Bon Jovi gjestet Norge var det uten gitarist Richie Sambora. I en pressemelding skrev frontfiguren at det var på grunn av personlige årsaker.

«Av personlige grunner vil Richie Sambora ikke opptre på turneen fremover. Alle konserter vil gå som planlagt».

Dette nekter Sambora for i dag, skriver avisen The Guardian.

Avviser pressemelding

- Jeg har ingen personlige problemer. Jeg elsker fansen min, og er en glad mann, sier gitaristen til nettstedet.

Da bandet Bon Jovi la ut på verdensturneen «Because We Can» glimret Sambora med sitt fravær under showet i Calgary i mai. Han var heller ikke med da Bon Jovi opptrådde i Norge.

Raser mot Bon Jovi

RASER: Richie Sambora hevder at han er blitt urettferdig behandlet av frontfigur Jon Bon Jovi. Foto: PA Photos


Sambora har hatt noen turbulente år, med flere kjærlighetsbrudd og to opphold på rusavvenningsklinikk. 53-åringen hevder at Bon Jovi har ignorert hans forespørsler om å få fortsette i bandet.

- Min mening er at Jon ønsker å underholde publikum alene., forteller han i et intervju med Daily Mail.

Konflikten spisset seg ytterligere da den amerikanske musikeren i et intervju med MailOnline snakket nedlatende om Samboras rolle i bandet.

- At han har trukket seg fra turneen er ikke verdens undergang. Hadde det derimot vært Edge som av en eller annen grunn ikke kunne gjøre et U2-show, ja da hadde det vært vanskeligere å fortsette.

Svarer ikke på mail

Uttalelsen skal i følge RadarOnline ha gjort Sambora svært forbannet.

- Sambora ble så forbannet over U2-kommentaren til Bon Jovi at han klarte ikke å holde seg taus lenger, skriver avisa.

Sambora har vært medlem av Bon Jovis band siden 1983. Musikeren har spilt gitar på hver eneste plate, i tillegg til å skrive låter. Han har også gitt ut tre solo LP-plater. Siste ble gitt ut i 2012 og nådde nummer 35 på hitlistene i Storbritannia.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder