FENGSLET: Ifølge TMZ skal avtalen med dommeren ha vært at dersom cHRIS Brown brøt behandlingen ved klinikken, ville det innebære at musikeren måtte i fengsel. Foto: Reuters

Chris Brown fengslet igjen

Artisten Chris Brown truet medlemmer av terapigruppe.

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over seks år gammel

Etter at han truet og trakasserte flere av de andre medlemmene av terapigruppen som han er en del av på rehabiliteringssenteret i Malibu, besluttet domstolen at han må sitte i fengsel frem til 23. april. Uten muligheter for å slippe ut mot kausjon.

Det skriver Los Angeles Times. Ifølge TMZ skal avtalen med dommeren ha vært at dersom Brown brøt behandlingen ved klinikken, ville det innebære at musikeren måtte i fengsel.
Tidligere denne måneden ble Brown ferdig med 90 dagers behandling, som var en del av straffen etter angrepet på Rihanna i 2009.

Brøt flere interne regler

Brown har ikke bare brutt de interne reglene på rehabiliteringssenteret i forhold til hvordan man oppfører seg overfor de andre pasientene. Blant annet ved å provosere en kvinne ved å holde armene og albuene hennes fast slik at hun ikke kom seg løs. Brown har også nektet å la seg teste for narkotika etter at han kom tilbake fra permisjon. Dermed var det ingen vei utenom fengsel.

Siktet for vold

I den forrige rettshøringen ble dommen endret, slik at oppholdet ved klinikken ble forlenget til å vare til etter en annen sak ble ferdigstilt. I denne saken er Brown siktet for å ha utøvet vold mot en mann som ønsket å ta bilde med stjernen.

Kastet ut

Brown har tidligere også blitt kastet ut av en annen rehabiliteringsklinikk for å ha kastet en stein på sin mors bil.

Les også

Flere artikler

  1. Chris Brown arrestert - igjen

  2. Chris Brown løslatt fra fengsel

  3. Chris Brown slipper fengsel

  4. Polanski (84) protesterer mot utkastelse fra Oscar-Akademiet

  5. Chris Browns advokat: – Politiet fant ikke våpen eller narkotika

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder