FENGSLET: Ifølge TMZ skal avtalen med dommeren ha vært at dersom cHRIS Brown brøt behandlingen ved klinikken, ville det innebære at musikeren måtte i fengsel. Foto: Reuters

Chris Brown fengslet igjen

Artisten Chris Brown truet medlemmer av terapigruppe.

Artikkelen er over seks år gammel

Etter at han truet og trakasserte flere av de andre medlemmene av terapigruppen som han er en del av på rehabiliteringssenteret i Malibu, besluttet domstolen at han må sitte i fengsel frem til 23. april. Uten muligheter for å slippe ut mot kausjon.

Det skriver Los Angeles Times. Ifølge TMZ skal avtalen med dommeren ha vært at dersom Brown brøt behandlingen ved klinikken, ville det innebære at musikeren måtte i fengsel.
Tidligere denne måneden ble Brown ferdig med 90 dagers behandling, som var en del av straffen etter angrepet på Rihanna i 2009.

Brøt flere interne regler

Brown har ikke bare brutt de interne reglene på rehabiliteringssenteret i forhold til hvordan man oppfører seg overfor de andre pasientene. Blant annet ved å provosere en kvinne ved å holde armene og albuene hennes fast slik at hun ikke kom seg løs. Brown har også nektet å la seg teste for narkotika etter at han kom tilbake fra permisjon. Dermed var det ingen vei utenom fengsel.

Siktet for vold

I den forrige rettshøringen ble dommen endret, slik at oppholdet ved klinikken ble forlenget til å vare til etter en annen sak ble ferdigstilt. I denne saken er Brown siktet for å ha utøvet vold mot en mann som ønsket å ta bilde med stjernen.

Kastet ut

Brown har tidligere også blitt kastet ut av en annen rehabiliteringsklinikk for å ha kastet en stein på sin mors bil.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder