LIKER IKKE TWITTER: Emma Thompson er ikke tilhenger av sosiale medier. Foto: AFP

Emma Thompson hater sosiale medier

Skuespilleren Emma Thompson (55) hater Twitter og Facebook - og orker ikke tanken på å hele tiden være koblet til.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

I et nytt intervju med Vanity Fair blir skuespilleren spurt om hun noensinne kommer til å «tvitre», etter at hun fra før har uttalt at hun hater Facebook.

- Hør her, jeg vil heller rotfylle tennene resten av livet enn å få en bruker på Twitter. Det er ikke mitt type sted i det hele tatt, sa hun før hun fortsatte

- Jeg orker ikke tanken på å være koblet til hele tiden. Gud vet hva det gjør med oss. Jeg håper at vi alle innser at vi bare er et gigantisk menneskelig eksperiment akkurat nå. Vi er bare en stor haug med ørkenrotter på hjul.

- Sosiale mediers feil

Hun fortsetter intervjuet med å fortelle at hun tror at om 25 års tid vil en generasjon bare dø, og at det kommer til å være sosiale mediers feil.

- Alle vil bare dø på samme dag. Og da sier jeg: Å, hva er det disse menneskene har til felles? Vent, de var koblet til internett hver dag 24/7. Og ingen visste hva det skulle gjøre med dem. Ingen visste noe. Fordi vi ikke bryudde oss nok til å finne det ut. Fordi vi er dumme, sier hun.

«Googler» hun seg selv, lurer Vanity Fair på?

- Å stappe hodet i toalettet og skylle ned gjentatte ganger ville være en mer rensende opplevelse.

Thompson har spilt i filmer som «Love Actually», «Harry Potter og dødstalismanene - del 2» og «Nanny McPhee», sistnevnte skrev hun selv manuset til.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder