BRØT FORLOVELSEN: Ifølge kjendisnettstedet People har popstjernen Miley Cyrus og Liam Hemsworth brutt forlovelsen. FOTO: AP

Miley Cyrus og Liam Hemsworth har brutt forlovelsen

Cyrus slettet forloveden på Twitter i helga

Parets representanter bekrefter at forlovelsen er over mellom popstjernen Miley Cyrus (20) og skuespiller Liam Hemsworth (23).

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

I fjor sommer ble popstjernen og skuespilleren forlovet etter at de møttes på jobb under innspillingen «The Last Song» i 2010.

I det siste har meldingene om at paret har problemer vært mange, og i dag bekreftet representanter for stjerneparet at forlovelsen er brutt, til kjendisnettstedet People.

Ifølge nettstedet skal blant annet «Hunger Games»-stjernen Liam Hemsworth vært lite fornøyd med forlovedens mye omtalte opptreden på MTV Video Music Awards.

Nytt image

Tidligere i år bestemte paret seg for å utsette bryllupet. Cyrus har også flere ganger blitt sett uten sin forlovelsesring, noe som har fått spekulasjonene til å svirre.

Flere amerikanske medier omtalte at Cyrus sluttet å følge Hemsworth på Twitter i helga, men Cyrus har foreløpig ikke besvart spørsmål om hvorfor hun slettet forloveden.

FREKT: Miley Cyrus danseopptreden sammen med Robin Thicke under MTV Video Music Awards vakte store reaksjoner. Foto: AP


Bruddet føyer seg inn i rekken av en rekke medieoppslag om sangeren, som slo alle rekorder da hun poserte naken i sin nye musikkvideo som hadde premiere forrige uke.

Cyrus ble kjent som Disney-stjerne gjennom serien «Hannah Montana». Nå tyder alt på at sangeren prøver å bli kvitt sitt tidligere barnestjerne-image.

I etterkant har stjernen bedt publikum komme over det faktum at hun er kliss naken i videoen.

- Hvis bare folk klarer å se bort fra det åpenbare og bruke fantasien og se hva videoen faktisk betyr - så vil de se at den er sårbar. Hvis du ser meg i øynene så er det tydelig at jeg er tristere enn jeg høres ut på platen, sa hun i et intervju på Elvis Duran Morning Show i følge US Magazine.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder