Sanna Lundell: - Verste tiden i mitt liv

BRØT SAMMEN: Mikael Persbrandt og Sanna Lundell har vært kjærester i ni år. Her fra premieren på Hamilton 2 i 2012. Foto: AFTONBLADET

Mikael Persbrandt reiste fra kjæresten etter fødselen

Sanna Lundell (35) ble utbrent og fikk angstanfall da kjæresten Mikael Persbrandt (50) reiste på filminnspilling like etter at de hadde blitt foreldre.

  • Marcus Husby

Artikkelen er over fem år gammel

Det er fire år siden Mikael Persbrandt og Sanna Lundell fikk sitt andre barn sammen.

Lundell trodde hun skulle takle det nye familietilskuddet på en bra måte, men innrømmer at hverdagen ble tung å takle da Persbrandt reiste til København i Danmark for å spille inn en film da sønnen Åke Lo var nyfødt.

- Han sa: «Jeg skal filme i Danmark i tre måneder. Jeg kommer hjem i helgene», sier Lundell til Loppipodden, ifølge den svenske avisen Aftonbladet.

Stresset på hjemmebane gjorde at Ulf Lundells datter ble rammet av flere depresjoner.

- Det var den verste tiden i mitt liv. I dag hadde jeg aldri godtatt en slik ordning. Jeg ble helt utbrent, og det føltes som jeg hadde falt ned i et svart hull.

- Mitt første angstanfall fikk jeg da Lo var åtte måneder gammel. Da hadde jeg ikke sovet ordentlig en eneste natt siden fødselen, sier hun.

Da Persbrandt kom hjem fra filminnspillingen, ble hverdagen mye lettere, og Lundell begynte å komme til hektene igjen.

- Da ble det store forandringer.

- Jeg kan ikke tenke meg å få flere barn med en person som jobber i Danmark i tre måneder. Det er helt utenkelig. Det må være noen som stepper inn og tar halve ansvaret, avslutter Lundell i podcasten.

Lundell understreker overfor Aftonbladet at hun ikke ønsker å legge skylden for sammenbruddene på samboeren Persbrandt.

Han ønsker ikke å kommentere saken overfor den svenske avisen.

Forholdet mellom Persbrandt og Lundell ble kjent i 2005.

Nyheten om at de ventet barn sammen skapte store overskrifter i Sverige og Norge, ettersom Persbrandt fortsatt var forlovet med skuespilleren Maria Bonnevie.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder