POSITIVT: Svensk politi sier de fant spor av narkotika da de testet Snoop Dogg. Foto:Trond Solberg,VG

Snoop Dogg avla positiv narkotest

De første resultatene fra det svenske politiet viser at rapstjernen hadde spor av narkotika i kroppen, melder svenske medier.

  • Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Snoop Dogg ble tvunget til å avlegge en urinprøve på grunn av mistanke om narkotika etter en konsert i Uppsala forrige fredag.

Den omstridte rapperen ble fraktet til politistasjonen, hvor han blant annet skal ha avlagt en hurtigtest, skriver Aftonbladet.

– Hurtigtesten vi tok på Snoop Dogg var positiv. Den viser at vi fant spor av narkotika på ham, sier Christer Nordström, talsmann for politiet i Uppsala, til Upsala Nya Tidning (UNT).

Urinprøven kan imidlertid ta flere uker å analysere, så det endelig svaret er ikke klart, ifølge Nordström.

Har du lest? Fra Snoop Dogg til Snoop Grandad

Tydelig ruset

MISFORNØYD: Snoop Dogg i Oslo Spektrum, i 2014. Foto:Trond Solberg,VG

Snoop Dogg skal ifølge politiet som pågrep ham ha vist tydelig tegn på at han var ruset. Selv postet han flere videoer på Instagram hvor han avviser alt, og er tydelig fornærmet over måten han ble behandlet.

– På vei til politistasjonen i Sverige. Beklager til alle fans i Sverige, jeg kommer aldri tilbake. Dere kan takke politiet deres. Det har vært kult, takk, men jeg stikker, sier han fra baksetet på en bil.

Senere la han ut en ny video hvor han åpenbart er provosert, og sier følgende:

– Snoop Dogg her. Jeg vet at mange av dere er bekymret for meg. Jeg klarte meg. De tok meg med ned på politistasjonen og tvang meg til å tisse i en kopp. De fant ikke en dritt, ingen sak, ingenting. Men det er bedre å bli undersøkt uten at de finner noe enn å ikke bli undersøkt i det hele tatt ... Fuck you!

Les også: Snoop-konsert stoppet av politiet etter klagestorm

Vært i trøbbel før

Bitterheten henger ved, og da han ankom Georgia dagen etter ga han følgende beskjed til fansen:

– Nå er vi i Georgia, hvor politiet jobber med meg og for meg. En annen situasjon, et annet land. Nå skal jeg gå på scenen og gjøre det jeg gjør.

STOPPET I TOLLEN: Snoop Dogg har tidligere blitt tatt for å smugle penger og marihuana til Norge. Foto:Fridtjof Nygaard,VG

Det er ikke første gang Snoop Dogg havner i trøbbel med politiet i Skandinavia på grunn av narkotika. I 2012 ble han stoppet i tollkontrollen på Kristiansand lufthavn Kjevik, hvor han ble tatt med åtte gram marihuana og over 200 000 kroner i kontanter.

Den gang ble rapperen straffet med bøter på over 50 000 kroner, samt utestenging fra Norge i to år.

Også ved et annet norgesbesøk ble han stoppet i tollen. Da VGs reporter stilte spørsmål om hvorfor han var sen ble han bedt om å holde kjeft av en irritert Snoop Dogg.

Se hele VGTV-intervjuet her!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder