NYTT STJERNEPAR? «Victoria's Secret»-engel Stella Maxwell og artist Miley Cyrus har blitt observert sammen en rekke ganger i det siste. Foto:Afp,

Er dette Mileys nye kjæreste?

Mye tyder på at det har oppstått søt musikk mellom popstjernen og en «Victoria's Secret»-engel.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det går ikke lenge mellom hver gang artisten Miley Cyrus skaper overskrifter verden over.
Ifølge flere medier er Miley Cyrus (22) kjæreste med undertøysmodellen Stella Maxwell (24).

De to har lagt ut flere bilder av hverandre på sine respektive Instagram-profiler. Nylig ble bilder av de to i het omfavnelse publisert på flere nettsteder, deriblant hos Daily Mail og People.

MEOW-TZ @stellamaxwell 😻😻😻

Bildene, som er tatt i pausen på en musikkvideoinnspilling, viser Cyrus i en lårkort paljettkjole mens hun kysser Maxwell. De to skal ha sett mot kameraet før de smilte og fortsatte med kyssingen.
Etter at innspillingen var ferdig, skiftet Cyrus til et annet antrekk. Jakken hun hadde på seg hadde hun pyntet med en button der det sto «GAY OK».
Den to har også blitt observert sammen en rekke ganger. De to skal ha blitt introdusert via felles venner.
Cyrus har tidligere vært forlovet med den australske kjekkasen Liam Hemsworth, men forholdet tok slutt etter tre år. Hun har også vært i et forhold med Patrick Schwarzenegger, som er sønnen til «Terminator»-skuespiller Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver.
Tok den helt ut: Cyrus opptrådte med puppe-plaster
Miley Cyrus har vært åpen om sin legning og at hun har vært i forhold med både gutter og jenter tidligere. Hun har uttalt i et intervju med Paper Magazine at hun forsto at hun var bifil allerede som 14-åring.

Hun har også vært aktiv i kampen for homofiles rettigheter.

Les også: Fra uskyldig til vågal – sjekk Miley Cyrus' enorme stilforandring

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder