GIR SEG: Linnéa Myhres (21) blogg blir hyllet som et motstykke til rosabloggene, men innen året er omme vil hun legge den ned og begynne på andre skriveprosjekter. Foto: Johannes Jansson / VG
GIR SEG: Linnéa Myhres (21) blogg blir hyllet som et motstykke til rosabloggene, men innen året er omme vil hun legge den ned og begynne på andre skriveprosjekter. Foto: Johannes Jansson / VG

Linnéa Myhre: - Jeg skal slutte å blogge

RAMPELYS

(VG Nett) Sinna-blogger Linnéa Myhre (21) akter å gi seg mens hun er på bloggtoppen. Og hun tror ikke hun vil bli savnet.

Publisert: Oppdatert: 06.07.11 18:48

Det forteller den populære bloggeren i et intervju med kvinnebladet Cosmopolitan.

- Jeg skal slutte innen dette året er omme. Det er smart å gi seg mens jeg er på topp, sier hun i bladet, hvor hun også pryder forsiden.

Sterk kontrast

Der er hun fotografert med blendende hvitt smil og flagrende hår - en side offentligheten sjelden har sett av Linnéa.


Molde-jenta har på rekordtid bygget seg opp som en av landets mest leste bloggere, samtidig som hun er en frisk motpol til alle rosabloggene.

Les bloggen linniiie.com her

Overfor VG Nett utdyper Linnea hvorfor hun ønsker å gi seg:

- Jeg vil ikke oppleve totalt forfall. Derfor må jeg gi meg før det er for sent, sier hun til VG Nett.

Årets blogger

Tidligere i år stakk hun av med prisen for årets blogger på både Vixen Blog Awards og Costume Awards. Bloggingen har også sørget for jobb i NRK P3, TV-opptredener på NRK3s Trygdekontoret, intervjuer i en rekke magasiner og nå ekstrajobb som festivalblogger for VG.

VGTV: - Her var det mange tapere

- Hater den

Det hindrer likevel ikke sinnabloggeren fra Molde i å sette punktum for blogg-karrieren.

- Bloggen har gitt meg veldig mye. Både venner og muligheter til ting jeg aldri hadde fått ellers. Men som regel hater jeg den, og synes den henger over meg og spør om jeg ikke skal oppdatere snart, sier hun til Cosmopolitan.

Hylles

Den usedvanlig sarkastiske bloggen har blant annet fått komi-dronning Anne-Kat Hærland (39) til å utpeke Linnea som sin arvtager.

Også VGs musikkekspert Thomas Talseth er en uttalt fan av bloggen:

«Med en kombinasjon av finesse og brutalitet som kjennetegner den aller feteste rocken du kan tenke deg; å lese linniiie på sitt beste er et kick som tilsvarer å høre Big Black eller Kvelertak for første gang», skrev Talseth i en kommentar i fjor.

Linnéa refererer ofte til sin egen blogg som «tull, tull tøys og tidsfordriv», men er om mulig enda mindre nådig mot resten av de norske bloggerne.

LES OGSÅ: «Sinna-Linnéa» slakter blogg-Norge

Åpen om problemer

Til lesernes store forvilelse stengte Molda-jenta bloggen for en kort periode tidligere i år, men hun åpnet den fort opp igjen. Denne gangen vil hun imidlertid slutte for godt.

- Men jeg liker å skrive, så det er definitivt noe jeg vil fortsette med. Ikke på bloggen, men på en eller annen måte, sier hun.

VGTV: @home med Linnéa Myhre

Mens de fleste blogginnleggene handler om Linneas sarkastiske syn på hverdagslivet, har hun også vært åpen om både depresjoner og spiseforstyrrelser. Etter at Caroline Berg (24) la ut sine omstridte bikinibilder på sin fotballfrue-blogg, fikk hun krass kritikk fra blant annet Linnea.

Linnea befinner seg nå i Danmark, hvor hun har festivalblogget for VG. Les Linnéas blogg-innlegg her - i 2012 kommer det ikke flere blogginnlegg fra 21-åringen.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK

Her kan du lese mer om