IKKE SYK: Skuespilleren benekter at hun har spiseforstyrrelser, og sier at hennes kropp er et resultat av hardt arbeid i treningsstudio. Foto: PA PHOTOS

Bridget Jones-stjerne benekter spiseforstyrrelser

Skuespiller Renee Zellweger (44), best kjent for rollen som Bridget Jones, er lei av ryktene om spiseforstyrrelser.

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Skuespillerens vekt har vært et tema i media siden Zellweger ble verdenskjent i rollen som klumsete Bridget Jones i «Bridget Jones dagbok» i 2001.

Til oppfølgeren «Bridget Jones: På randen», måtte skuespilleren legge på seg over 15 kilo for å spille Bridget Jones, en britisk kvinne som strever med å gå ned i vekt og å finne den store kjærligheten.

I et intervju med Daily & Sunday Express sier 44-åringen at hun blir såret av ryktene om at hun skal ha spiseforstyrrelser.

- Når du leser artikler om at du sulter deg selv eller at du er anorektisk er veldig urettferdig og skuffende. Det er ikke veldig hyggelig å lese artikler som sier du har gått for langt, eller det eller det, sier Zellweger.

SPILTE HOVEDROLLEN: Slik husker vi Renee Zellweger i rollen som den vimsete og sjarmerende Bridget Jones. Foto: UIP


Ifølge nettstedet gikk skuespilleren umiddelbart ned i vekt etter forrige Bridget Jones film ved å legge om kostholdet og følge et strengt treningsregime.

- Jeg har en livsstil som gjør at jeg holder meg sunn ved å dra på treningssenteret, var skuespillerens forklaring på vekttapet.

14 år etter forrige bok om vimsete og sjarmerende Bridget Jones, kom den tredje boken ut tidligere i år.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder