FOR ET HUNDELIV: Mariah Carey er ikke redd for at hennes åtte hunder skal bli bortskjemte, og sender dem på luksuriøst hundehotell. Foto:Lumarphoto,Pa Photos

Mariah Carey: Sender hundene sine på svinedyr luksusferie

Ingen skal kritisere Mariah Carey for å ikke være raus med hundene sine. Popsangeren skal nylig ha brukt 150.000 kroner på ferie til sine firbeinte venner.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Flere sliter med å finne hundepass til kjæledyrene sine når de reiser på sommerferie. Den amerikanske popsangeren Mariah Carey har imidlertid funnet en løsning:

Hun sender nemlig sine åtte hunder med privatfly til et luksushundehotell i Bristol, i England, for den nette sum av 160.000 kroner, ifølge nettstedet Heatworld.

HUNDELSKER: Hjemme er Mariah Carey ofte å se på luftetur med sine hundene sine. Foto:Scanpix,wenn.com

De åtte hundene, med de noe originale navnene The Good Reverend Pow Jackson, Mutley P. Gore Jackson The Third, Jill E. Beans, Pipitty Jackson, Cha Cha, Jackie Lambchops, J.J. og Squeak E. Beans, skal i sommer få slappe av litt ekstra på The Paw Seasons.

Luksushundehotellet har naturligvis en egen velvære - og skjønnhetsavdeling, der hundene kan bli badet og frisert, og få klørne klippet.

I tillegg får hundene sove i egne hotellsenger og tas med på dagsturer, der de får servert spesialretter fra en meny Carey personlig har plukket ut.

Det er sannsynlig at Mariah Carey vil passe på at hundehotellpersonalet ikke blir for glad i hennes åtte pelsballer. Hun har nemlig tidligere sparket flere barnevakter fordi hun mener de ble for knyttet til barna hennes.

– Jeg sparker barnevakter og jeg hater det, men jeg må det ettersom de prøver å gjøre seg selv viktigere for barna enn det jeg er, skal popstjernen tidligere ha uttalt, ifølge Expressen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder