– Det er viktig å gjøre små forandringer innimellom

Derfor gikk Else Kåss Furuseth fra TV 2 til TVNorge

Komiker Else Kåss Furuseth (36) sier at kuttene i TV 2 ikke er årsaken til at hun valgte å bytte arbeidsplass.

Artikkelen er over tre år gammel

I kveld var det duket for festpremiere på musikalen «Singing in the rain», der Stian Blipp og Atle Pettersen er blant skuespillerne.

Kåss Furuseth var blant dem som dukket opp på den røde løperen – tre dager etter at det ble kjent at hun slutter i TV 2 og begynner i TVNorge.

– Jeg elsker, og har alltid elsket TV 2. Det er det lengste forholdet jeg noensinne har vært i, men nå hørtes det gøy ut med et skifte. Jeg har til og med bodd i leiligheten min siden 1998, så det er viktig å gjøre noen forandringer innimellom, sier hun til VG.

Forrige uke var Davy Wathne bekymret for kanalen, og mente at nedskjæringsprosessen ville bli blodig og fryktelig tøff. Kanalen skal kutte 350 millioner kroner frem til 2020.

Kåss Furuseth hadde imidlertid ikke fått noen beskjed om at det ikke ville satses på henne i kanalen.

– Det har de ikke sagt, og de sendte meg en kjempestor blomsterbukett, så jeg tror det ruller og går der, sier hun.

Fikk kritikk for talen: – Det var ikke min intensjon å ødelegge 17. mai på mitt eget hjemsted

36-åringen syns det blir spennende med ny jobb, men i kveld er det mest spennende at bestemoren hennes skal få se Stian Blipp danse.

– Denne musikalen er midt i blinken for henne, og det morsomste i kveld er å være sammen med henne.

YNGSTE PÅ PREMIEREN: Marcus og Martinus gledet seg til å se Stian Blipp og Atle Pettersen på scenen Foto: Odin Jæger VG

Alle er like fantastiske

Marcus og Martinus dukket også opp på den røde løperen, men uten hysteriet de er vant til. Arrangøren ba pent om at ingen «snappet» at guttene var på vei før de dukket opp.

Tvillingbrødrene forteller at de på ingen måte hadde forutsett suksessen.

– Det er helt utrolig at det har gått så bra i Skandinavia. Det hadde vi ikke forventet i det hele tatt, spesielt ikke å selge ut Globen på 14 minutter, sier guttene.

De to har skapt kaos blant annet i parkene Gröna Lund og Liseberg i Sverige, og Tivoliet i København. De kan også avsløre at de har en konsert i Finland på planen. Duoen mener det ikke er stor forskjell på fansen uansett hvor i Skandinavia de er.

– Eneste forskjellen på dem er vel at de snakker forskjellig. Vi er like glad i alle sammen, og de er fantastiske alle som en, forteller de.

Les også: Marcus og Martinus avslører hva som er drømmejenta

AVHENGIG AV HVERANDRE: Atle Pettersens samboer Cathrine Eide (til venstre) og mor Berit Eik (til høyre) roer hverandres nerver før Pettersen står på scenen Foto: Odin Jæger VG

Svigermor er den beste daten

Stjernene Stian Blipp og Atle Pettersen var ikke å se på den røde løperen. Ifølge Pettersens samboer, Cathrine Eide, sitter nok de og spiller Super Mario i underbuksa for å roe nervene.

Fikk du med deg? Stian Blipp ble skadet på trening

– Forventningene er høye, men ikke så høye at han ikke klarer å innfri, forteller Eide, som kom sammen med svigermor Berit Eik.

De to har blitt avhengig av hverandre når Atle Pettersen skal ha store premierer.

– Jeg kunne ikke hatt en bedre date enn svigermor, avslører Eide.

– Vi koser oss, og tar det med ro før store premierer, forteller Eik.

– Jeg tror det er deilig for Atle å ha oss begge til stede. For om vi er rolige, er han rolig, så det er ikke snakk om prestasjoner og nerver i forkant, legger Eide til.

Pettersen om kjæresten: –Jeg trenger henne i denne bransjen (krever innlogg)

POKEMON GO-ENTUSIASTER: Erna Solberg på den røde løperen sammen med Marcus og Martinus og mannen Sindre Finnes (bak) Foto: Odin Jæger VG

– Noen hemmeligheter må en dame ha

Erna Solberg hadde tatt med seg mannen sin Sindre Finnes i kveld. Statsministeren syns det er fint å gjøre ting som å gå på musikal når hun først har fri.

– «Singing in the rain» er jo den ultimate bergenske musikalen, og den har en bergensk regissør etter hva jeg forstår, og Stian Blipp i en av hovedrollene. Så jeg har mye innlevelse i denne musikalen, sier hun.

Statsministeren har ikke lagt skjul på at hun spiller både candy crush og pokemon GO, men når VGTVs reporter spør om å få se hvordan hun har gjort det, svarer hun kontant:

– Nei, det får du ikke. Noen hemmeligheter skal en dame ha.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder