REAGERER: Lars Monsen hevder at Se og Hørs fotografer satt i et helikopter da de tok bilder av eiendommen hans. Helikopteret kom så nærme huset at hagemøblene blåste over ende, skriver han på Facebook.

Monsen ut mot Se og Hør

Lars Monsen forteller at Se og Hørs fotografer tok i bruk helikopter for å sikre seg bilder av eiendommen han deler med Trine Rein.

  • Line Orfjell

Artikkelen er over seks år gammel

Tidligere denne måneden annonserte John Arne Riise at han har bestemt seg for å boikotte Se og Hør, etter at ukebladet skrev at den forlovede fotballstjernen fortsatt er gift med ekskona. Nå går også Lars Monsen ut mot ukebladet.

Fotografer i helikopter

TV-kjendisens pekefinger rettes mot Se og Hørs tirsdagsutgave, som denne uken har viet forsiden til Monsen og hans samboer Trine Rein. Inne i bladet blir deres «private gjemmested» presentert: Det 500 kvadratmeter store huset som paret kjøpte sammen i 2009.

«Sammen gjennom krisen», lyder tittelen på forsiden av bladet. Den såkalte krisen har aldri eksistert, ifølge Monsen selv. Onsdag kveld publiserte han følgende melding på sin offisielle Facebook-side som har drøyt 250.000 følgere:

«Jeg ser at Se & Hør har slått opp et bilde av Trine og meg på forsiden med den smått dramatiske tittelen "Sammen gjennom KRISEN". (Jeg spurte Trine om hun hadde merket noen krise, men nei, ikke hun heller...) Inne i bladet har de et dobbeltsideoppslag av huset vårt, og et tilsynelatende "intervju". To ganger idag har folk jeg snakket med blitt overrasket når jeg sier at vi ikke ante at dette ville komme, at vi IKKE snakker med Se & Hør.»

Det har ikke lyktes VG å få en kommentar fra Monsen selv.

Videre hevder Monsen at Se og Hør tok i bruk helikopter for å fotografere parets eiendom:

«Jeg forteller gjerne om igjen at bildet av huset vårt ble tatt med et nærgående helikopter, så nær at hagemøblene blåste over ende. Fotografen fikk øye på Trine, pekte og lo. Selve teksten er full av unøyaktigheter, som alltid. Dette er kremen av dyktige, høflige norske papirjournalister...»

Forsvarer reportasjen

VG har forsøkt å komme i kontakt med Se og Hørs sjefredaktør, Ellen Arnstad, uten hell. Kitty Stensrud, som er kommunikasjon- og utviklingsleder i Aller Media, viser til uttalelsene Arnstad ga til Nettavisen torsdag formiddag:

- I likhet med resten av Norge, har Se og Hør fulgt Lars Monsen gjennom en vanskelig sykdomsperiode, som han selv har delt åpenhjertig med det norske folk. Ikke minst er det gledelig at den folkekjære TV-profilen nå er frisk igjen, og det er i denne konteksten reportasjen og forsiden er vinklet, sa Arnstad - før hun la til:

- Se og Hørs reportasje holder seg godt innenfor sitatretten, og hvor det tydelig fremgår kildehenvisninger.

Sjefredaktøren mener at Se og Hørs fotografer tok hensyn da bildene ble tatt - og at ingen var hjemme da helikopteret fløy over kjendisparets hus.

- Helikopterbildet ble tatt for fem år siden i forbindelse med parets huskjøp. Bildene er tatt med telelinse på trygg avstand og godt over minimumshøyden på 1000 fot. Se og Hør var opptatt av å opptre skånsomt, spesielt på grunn av Monsens hunder som man ikke ønsket å forstyrre. Det var ingen personer tilstede på eiendommen.

Torsdag ettermiddag har Monsens Facebook-status blitt «likt» av over 50.000 mennesker - og er delt over 2000 ganger.

Les også:Kjendisene som elsker og hater Se og Hør (krever innlogging)

Mer om

  1. Medier

Flere artikler

  1. Lars Monsen ut mot Se og Hør

  2. Kritiserer Se og Hør-oppslag

  3. Riise boikotter Se og Hør

  4. Pluss content

    Kjendisene som elsker og hater Se og Hør

  5. Jennifer Garner tordner mot ukeblad

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder