POPPRINSESSE: Cheryl Cole ble først kjent gjennom popgruppa Girls Aloud, og siden den gang har hun produsert flere solohits. Foto:Stefan Rousseau,Pa Photos

Cheryl Cole vil fjerne kjæreste-tatovering

Å tatovere seg til ære for kjæresten er ikke nødvendigvis en god idé. Bare spør Cheryl Chole.

Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Den britiske popartisten har lagt seg under blekkpennen en rekke ganger: Blant annet er rumpen hennes pyntet med en gigantisk rosetatovering. 31-åringen har dessuten risset inn en piggtråd rundt låret, et tribal-symbol på hånden – og nakken hennes er preget av en helt spesiell kjærlighetserklæring.

SNART BORTE?: «Mrs C»-tatoveringen har vært festet til Coles nakke i flere år. Kjærlighetsblekket kan enkelt skjules bak håret, men av og til titter den frem likevel. Foto:,Pa Photos

Cole var nemlig gift med fotballspilleren Ashley Cole i over fire år, og i den forbindelse tatoverte hun «Mrs C» i nakken for å hedre ektemannen. Parets ekteskap tok en brå slutt: Det viste seg at Ashley ikke var spesielt trofast.

Kjærligheten varte ikke evig – men det gjør dessverre Cheryls tatovering.

Tidligere denne måneden giftet den tidligere «X Factor»-dommeren seg med franskmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini (33), og nå skal Cole være interessert i å kvitte seg med det utdaterte kjærlighetsblekket.

Ifølge Daily Star skal artisten ha gjennomført en konsultasjon hos den amerikanske tatovøren Nikko Hurtado – som for øvrig er mannen bak Coles rumpekunst – og undersøkt mulighetene for å fjerne tatoveringen.

- Dette har stått på «to do»-listen hennes lenge, men nå er hun gift på nytt, og dermed føles «Mrs C»- tatoveringen enda mer upassende. Hun vil bevise at hun har lagt fortiden bak seg, sier en av Daily Stars kilder.

Om Cole faktisk ønsker å fjerne den permanente kjærlighetserklæringen, vil det trolig bli en smertefull opplevelse: Denne typen laserbehandling må gjerne gjennomføres i lang tid før blekket er helt borte.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder