Fansen startet underskriftskampanje

Australske myndigheter truer med å avlive hundene til Johnny Depp

Superstjernen Johnny Depp (51) kommer ikke unna med alt.

Artikkelen er over fire år gammel

Den nygifte Hollywood-skuespilleren Johnny Depp er i Australia for å filme den siste «Pirates of the Caribbean-filmen», men ser ut til å bli noe distrahert av de australske myndighetene.

Depp fløy de to Yorkshire-terrierne sine, Boo og Pistol, over til Australia i privatflyet sitt, men droppet å plassere hundene i karantene, og det får konsekvenser.

Landbruks- og matdepartementet skal ha gitt Depp femti timer på seg til å frakte hundene ut av landet, hvis ikke skal myndighetene ha truet med å avlive de to terrierne. Fristen utløper førstkommende lørdag, skriver ABC News Australia.

– Det er en prosess hvis du vil ta med deg dyr inn i landet: først får du godkjenning, og så er det karantene som gjelder før du får hentet dem, sier landbruksminister Barnaby Joyce til avisen og fortsetter:

– Hvis vi begynner å la filmstjerner, uansett om de er kåret til verdens mest sexy mann to ganger, begynne å bryte loven, må vi ikke la alle bryte loven?

Joyce får støtte fra flere australske politikere som også mener at det blir feil å gjøre et unntak bare på grunn av Depps kjendisstatus.

HODEBRY: Selv om man er kjendis betyr det ikke at man automatisk får gjøre som man vil, mener australske myndigheter. Foto:Foto: NTB scanpix,

LES OGSÅ:Se modelldatteren til Depp og Vanessa Paradis her

Lager underskriftskampanje

Fansen støtter Depp og har startet en elektronisk underskriftskampanje for å redde hundene fra å bli avlivet.

«Hjelp oss med å fortelle Barnaby Joyce at det er feil å drepe eller fjerne hundene til Johnny Depp fra Australia. Det er ikke hundenes feil. Det er Depps idiotiske feil», står det i kampanjen.

Landbruksministeren er imidlertid klar i sin sak:

– Det er på tide at Pistol og Boo kommer seg på huet tilbake til Amerika.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder