MOR OG FAR: Rachel Nordtømme og André Villa. Foto: Frode Hansen, Thomas Reisæter , VG, TV 2

André Villa og Rachel Nordtømme er blitt foreldre

De to idrettsutøverne er blitt foreldre til en liten gutt
som skal hete Storm, melder André Villa på Instagram.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Rett før klokken tre søndag ettermiddag, delte motocrosskjører André Villa (33) to bilder av sin nyfødte sønn, som han forteller skal hete Storm Nordtømme Villa.

– Vi måtte vente og se ham før vi bestemte oss helt sikkert. Det er et kraftfullt navn. Men han hadde noen never som ikke ligner grisen. Det er en kraftig plugg! Derfor passer det bra med Storm, forteller Villa, som er på vei fra St. Olav hospital i Trondheim når VG snakker med ham.

– Og med mine gener og hennes gener blir det fort en storm ut av dette, gliser den tidligere motorsykkelakrobaten.

– Alt er bra med mor. Det var en naturlig fødsel, og det tok bare fem og en halv time fra vi kom til sykehuset. Det var ingen komplikasjoner, sier Villa.

«Skal vi danse»-Nadya har født: – Hun kom som en rakett.

Han karakteriserer det som «j… bra» å bli pappa.

– Jeg har alltid sett fram til å bli far. Nå er timingen god. Dette er en oppgave jeg kommer til å ta seriøst, fastslår han.

What up. My name is Storm Nordtømme Villa. Give me a 👊🏻

Drøye 51.000 følgere kan få et glimt av gutten på Instagram, og lese den tidligere verdensmesteren i motocross skrive i teksten under det ene bildet:

«Jeg har vært priviligert nok til å få oppleve mange øyeblikk som har tatt pusten fra meg, både på og av sykkelen, som har vekket føleser i meg jeg ikke visste at jeg hadde.

Likevel kan ingenting slå den unike følelsen av øyeblikkelig kjærlighet og bånd til et annet menneske, som å høre skrikene fra og se babyen din for aller første gang.

Vi er stolte foreldre til en helt frisk og sunn gutt. #nofilter og #nocondom.»

Les også: Nær døden-ulykke endret André Villas syn på livet.

Det var i august paret bekreftet til VG at de ventet en gutt, og Villa fortalte at han gledet seg stort til å ta imot gutten.

Friidrettsutøveren Nordtømme (26) har tidligere delt mye om graviditeten på bloggen sin, der hun har servert ukentlige oppdateringer fra svangerskapet. Bloggen oppdaterte hun sist for fem dager siden, da hun skrev at hun hadde gått fem dager over terminen, men fremdeles ikke kjente antydning til at noe var på gang.

Nordtømme: Bare morsomt å være sexsymbol.

Villa var høsten 2014 deltaker i «Skal vi danse» på TV 2, der han slet med et magevirus.

Da det var fire par igjen, røyk Villa ut av konkurransen, med både moren Hanna og kjæresten Rachel i salen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder