UNG STJERNE: Elle Fanning er bare 13 år gammel, men poserer som en superstjerne på den røde løperen i Los Angeles på «Super 8»-premieren. Foto: wenn.com

Hollywoods hotteste tenåringer

(VG Nett) De er fortsatt i tenårene, men har allerede fått god trening i å posere som superstjerner på den røde løperen.

 • Martine Lunder Brenne

Artikkelen er over åtte år gammel

Det er People.com som presenterer Hollywoods nye it-jenter, som ennå ikke har fylt tjue. De har alle gjort karriere innen tv og film, og forsvinner neppe fra rampelyset med det første. Mens noen allerede har blitt faste innslag på den røde løperen, har andres karriere så vidt begynt å ta av. Her får du Hollowoods hotteste tenåringer - stem på din favoritt i boksen til høyre:

Selena Gomez (19)
Tenåringsidolet Selena Gomez har gjort stor suksess som både sanger og skuespiller. Hun er blant annet kjent som rollen Alex Russo i «Wizards of Waverly Place», har også gitt ut albumet «Kiss and Tell». Kanskje like mye er hun kjent som Justin Biebers kjæreste, og de unge turtelduene ferierte nylig på Hawaii sammen.

LES OGSÅ: Selena til sykehus etter tv-opptreden

Hailee Steinfeld (14)
Skuespilleren Hailee Steinfeld har gjort større karriere enn de fleste andre «fjortiser». Hun har allerede rukket å bli oscarnominert for beste kvinnelige birolle, da hun spilte Mattie Ross i «True Grit - et ekte mannfolk».

Hun har også fått mye oppmerksomhet for sin sikre stilsans, etter å ha stilt i kjoler fra både Prada og Marchesa på den røde løperen. Det har også sikret henne et samarbeid med Miu Miu denne høsten.

LES OGSÅ: Oscar-sirkusets knallharde motekamp

UNGE OG HOTTE: Selena Gomez, Hailee Steinfeld og Dakota Fanning. Foto: Fotomontasje (wenn.com, Stella Pictures og Pa Photos)

Daktoa Fanning (17)
Dakota Fanning ble barnestjerne med roller i flere store filmer som «Klodenes kamp», «Katten i hatten» og «Uptown Girls». For tiden er hun mest kjent som vampyren Jane i Twilight-filmen «New Moon». Hun er også å se i Marc Jacobs parfymekampanje for duften «Lola».

LES OGSÅ: Barnestjerne skal spille ond i «New Moon»

Elle Fanning (13)
Som den yngste i gjengen går Elle Fanning i storesøsteren Dakota skuespillerfotspor. Hun entret rampelyset som 4-åring og har spilt i 21 filmer - blant annet i «Super 8». På tross av sin unge alder hylles hun allerede for sin sans for mote, og har sittet på første rad under Chanel-visninger og båret Valentino-kjoler på den røde løperen. Ikke minst er hun også Marc by Marc Jacobs sitt ansikt utad.

MinMote: Denne 13-åringen skal fronte Marc Jacobs

KAN POSERE: Victoria Justice, Cloë Mortez og Miranda Cosgrove. Foto: Pa Photos

Victoria Justice (18)
Den amerikanske 18-åringen Victoria Justice har gjort karriere som både sanger, låtskriver, skuespiller og danser. Hun debuterte på filmlerretet som 10-åring, og ble for alvor kjent på barnekanalen Nickelodeon, i seriene «Zoey 101» og «Victorious».

Cloë Mortez (14)
Stilsikre Cloë Mortez har mer rød løper-selvtillit enn alderen kanskje skulle tilsi. Hun er ikke redd for å ta sjanser, og har stilt i både jumpsuits og minikjoler på den røde løperen, til moteekspertenes begeistring. På filmlerreter er hun best kjent for rollen som Mindy Macready eller Hit Girl i filmen «Kick-Ass», som fikk terningkast fem i VG.

Miranda Cosgrove (18)
18 år gamle Miranda Cosgrove er mest kjent for rollen som Megan Parker i «Drake and Josh» og for hovedrollen som Carly i tv-serien iCarly, som hun vant pris for på Teen Choice Awards i 2010. Også hun har begynt å bli kjent også utenfor filmverdenen, og er skjønnhetsgiganten Neutrogenas ansikt utad.

Les også

 1. Anne Hathaway har fått Catwoman-makeover

  (VG Nett) I splitter ny drakt tar Anne Hathaway over stafettpinnen som den nye Catwoman.
 2. Her er nye Supermann

  (VG Nett) Gode nyheter for alle Supermann-fans. Nå kan man endelig se den nye supermannen Henry Cavill (28) i den…
 3. Helen Mirren (66) danket ut «The Body» i kroppskåring

  (VG Nett) 2000 menn og kvinner har talt - det er den 66 år gamle skuespilleren Helen Mirren som er «Årets kropp», foran…
 4. Kim Kardashians bryllup blir TV-underholdning

  (VG Nett) Kim Kardashian (30) sparer ikke på kruttet når hun og forloveden Kris Humphries blir mann og kone.
 5. Biebers jenteparfyme en braksuksess

  (VG Nett) Justin Bieber kjenner igjen den søte eimen av suksess. Nå selger hans nye parfyme som hakka møkk.
 6. Disse tjener best i Hollywood

  (VG Nett) Leonardo DiCaprio (36) er den mannlige stjernen i Hollywood som tjente mest i 2010.
 7. Elsker rollen som sexsymbol

  (VG Nett) TV-stjernen Sofia Vergara (39) nyter oppmerksomheten hun får for sitt vakre utseende.
 8. Kate Winslet blir modell: - Jeg har ekte former

  (VG Nett) Hun er langt fra det ekstreme Hollywood-idealet «size 0». Nå viser Kate Winslet (35) frem formene i en ny…

Mer om

 1. Hollywood

Flere artikler

 1. Lille-Olsen kastet klærne i film

 2. I dag fyller Justin Bieber 18

 3. Disneys første afroamerikanske prins

 4. Karen Øye holdt på å takke nei til filmrolle - nå hylles hun

 5. Disse gikk bort i 2019

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder