SLUTT: Etter over et tiår som kjærester er forholdet over for Naomi Watts og Liev Schreiber. Her er de sammen på fjorårets Emmy-utdeling. Foto: Mark Ralston AFP

Brudd for Naomi Watts og Liev Schreiber

Skuespillerne Naomi Watts (47) og Liev Schrieber (48) går fra hverandre etter over 11 år som kjærester.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det opplyser paret selv i en uttalelse.

– Den beste veien fremover for oss som familie er å separeres som par, sier de to ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Watts og Schreiber har aldri vært gift, men sammen har de sønnene Alexander (9) og Samuel (7).

Bruddet kommer bare en uke etter sjokknyheten om at superparet Angelina Jolie og Brad Pitt skilles, og er ifølge skuespillerne selv udramatisk.

– Det er med stor kjærlighet og takknemlighet i vår hjerter vi ser frem til å oppdra våre barn sammen og utforske denne nye fasen av vårt forhold, heter det i uttalelsen.

Les også: Watts får kritikk for «upassende forhold» på film

Watts og Schreiber ble sist sett hånd i hånd på den røde løperen under den internasjonale filmfestivalen i Toronto for bare to uker siden. Der deltok de på premieren for det boksedramaet «The Bleeder» der de spiller hver sin hovedrolle.

Australske Naomi Watts har vært to nominert til to Oscar-priser og er kjent fra filmer som «The Ring», «King Kong» og «Mulholland Drive». I 2013 var hun å se som prinsesse Diana i den smått omdiskuterte filmen «Diana»

Naomi Watts: – Jeg turte ikke se prins William i øynene

Liev Schreiber er kjent fra TV-serien Ray Donovan, og har ellers vært å se i filmer som«Skrik 3», «Salt» og «Spotlight».

Før forholdet med Schreiber var Watts sammen med den nå avdøde skuespilleren Heath Ledger. De to var kjærester fra 2002 til 2004 og Watts har tidligere uttalt om savnet etter ekskjæresten.

GOD TONE: Naomi Watts og Liev Schreiber ble fotografert hånd i hånd så sent som for to uker siden da ankom den røde løperen før premieren på deres nyeste film «The Bleeder» under den internasjonale filmfestivalen i Toronto. Foto: Nathan Denette AP

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder