SUPERKVINNE: Gal Gadot er klar for rollen som Wonder Woman i den kommende filmen «Batman Vs. Superman», som forventes å få premiere 17. juli 2017. Foto: AP

Tidligere misse-dronning kapret rollen som «Wonder Woman»

Skuespiller og tidligere miss Israel Gal Gadot (28) skal spille «Wonder Woman» i filmen «Batman Vs. Superman».

  • Martine Haug Nysether

Artikkelen er over seks år gammel

Dermed er den tredje superhelten i den kommende filmen «Batman Vs. Superman» besatt.

Det har lenge vært kjent at Henry Cavill (30) skal spille Superman i oppfølgeren til «Man of Steel», og tidligere i år ble det kjent at Hollywood-veteranen Ben Affleck (41) blir Cavills motspiller i rollen som Batman.

Regissør Zack Snyder er svært fornøyd med sin siste superhelt, Gal Gadot, som i løpet av de siste årene har skaffet seg en karriere innen filmbransjen.

- Perfekt til rollen

- Ikke bare er Gal en fantastisk skuespiller, men hun har også en magisk kvalitet som gjør henne perfekt for rollen, sa regissøren i en pressemelding ifølge Huffingtonpost.

- «Wonder Woman» er uten tvil en av de mektigste kvinneskikkelsene gjennom tidene og en favoritt blant fansene i DC universet.

Gadot er best kjent blant publikum for rollen som «Gisele Harabo» i «Fast & Furious»-filmene. 28-åringen har også hatt biroller i «Date Night» og «Knight and Day», i tillegg til hennes lukrative modellkarriere og en to års periode som en sportsbiltrener i den israelske hæren.

Flere av skuespillerne fra «Man of Steel», som fikk terningkast fire i VG, dukker opp på skjermen i oppfølgeren som forventes å få premiere 17. juli 2017.

Amy Adams har fremdeles rollen som Lois Lane, mens Laurence Fishburne og Diane Lane også vil dukke opp i oppfølgeren.

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Stjerneregissør skal regissere ny superhelt-film

  2. Imdb: Norske Lisa kapret ny Hollywood-rolle

  3. Hollywood Reporter: Henry Cavill ferdig som Supermann

  4. Lisa Loven Kongsli med Hollywood-avtale for fire superhelt-filmer

  5. Libanon forbyr «Wonder Woman»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder