SLO TIL: Margot Robbie tok en råsjans og slo selveste Leonardo DiCaprio i ansiktet på audition, selv om det ikke sto noe om at hun skulle gjøre det i manus. Foto:Paul Hackett,Reuters

Slo Leonardo DiCaprio i ansiktet på audition - fikk rollen

Da tiden begynte å renne ut for Margot Robbie (24) på audition til storfilmen «Wolf of Wall Street», tok hun saken i egne hender - bokstavelig talt.

  • Marthe Berg

Artikkelen er over fem år gammel

Verden har for alvor fått øynene opp for australske Margot Robbie, etter at vi så henne i rollen som kona til børshaien Jordan Belfort, spilt av Leonardo DiCaprio, i en av fjorårets storfilmer.

I et intervju med Harper's Bazaar UK, delvis gjengitt av People, avslører den unge skuespilleren hva som foregikk bak de lukkede dørene på audition til «Wolf of Wall Street».

STILIKON: Margot Robbie blir hyllet for både skuespillerprestasjonene sine og for stilen sin. Her fra den røde løperen på Oscar-utdelingen natt til mandag. Foto:Jordan Strauss,Ap

– Jeg tenkte «nå har du 30 sekunder igjen i dette rommet, og hvis du ikke gjør noe imponerende nå vil det aldri komme noe ut av dette. Det er en mulighet du kun har én gang i livet, så bare ta den», forteller Robbie.

Startet en intens krangel

Hun forklarer at hun impulsivt begynte å skrike til DiCaprio, og at han svarte med samme mynt.

– Han skrek tilbake, og han var skikkelig skummel. Jeg slet med å holde følge. Til slutt sa han «du burde være glad for at du har en ektemann som meg. Kom hit og kyss meg», sier 24-åringen, og fortsetter:

– Så jeg gikk mot ham, til vi sto ansikt til ansikt, og tenkte «kanskje jeg skal kysse han? Når vil jeg noen gang få muligheten til å kysse Leo DiCaprio igjen? Da slo en annen del av hjernen inn. Klask! Jeg slo ham i ansiktet. Så skrek jeg «fuck you». Det sto ikke i manuset i det hele tatt. Det ble helt stille i rommet, og jeg sto fastfrosset.

Trodde karrieren var ødelagt

Robbie forteller at hun umiddelbart angret på den vågale og impulsive handlingen, og begynte å tenke på konsekvensene dette kunne få.

– Du slo nettopp Leonardo DiCaprio i ansiktet. De kommer til å arrestere deg, for det er overgrep. Du kommer definitivt aldri til å jobbe igjen, det er i hvert fall helt sikkert. De kommer nok til å saksøke deg også, fordi han fikk et blåmerke i ansiktet og blir nødt til å filme noe annet, tenkte jeg.

Det viste seg at hun bekymret seg unødvendig. Margot Robbie ble tilbudt rollen som den sexy Naomi Lapaglia, og fikk dermed mange flere muligheter til å både kysse og krangle med den prisbelønte Hollywood-kjekkasen.

DiCaprios virkelige kjærlighetsliv blir gjerne bredt dekket av verdenspressen, og overskriftene viser at 40-åringen lenge har hatt en greie for modeller. Først ut var modellen Gisele Bündchen, før han møtte modellen Bar Rafaeli.

Siden har flere fulgt: skuespiller Blake Lively, modell Erin Heatherton, den tyske modellen Toni Garrn og den brasilianske modellen Katiuscia Torres Soares. De siste dating-ryktene spekulerer i om skuespilleren har funnet tonen med Rihanna.

Mer om

  1. Leonardo DiCaprio
  2. Hollywood

Flere artikler

  1. For gammel til å spille Leos kone

  2. Husker du tidenes kunstløpskandale under OL på Lillehammer i 1994?: Nå skal Margot Robbie spille Tonya Harding i ny Hollywood-film

  3. Søsteren brast i gråt da hun så kopien av Sharon Tate i «Once Upon a Time»

  4. Jonah Hill tok tulle-kokain - ble innlagt på sykehus

  5. Pluss content

    Leonardo DiCaprio: Takker pappa

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder