1D-FAN: Roger Fraser ville vise at han kunne være One Directions største fan ved å ta en fan-tatovering av bandets logo. Foto:Roger Fraser,Privat

Tok «1D»-tatovering for å vinne billetter – var ikke kvalifisert

Roger Fraser (37) ville vinne One Direction-billetter for døtrene sine, men han oppfylte ikke kravene til å delta i konkurransen.

  • Angelica Hagen

Artikkelen er over fire år gammel

Roger Fraser hadde ikke råd til å ta med sine to døtre på One Direction-konsert i Indiana i slutten av juli og ble veldig glad da han oppdaget at man hadde mulighet til å vinne VIP-billetter gjennom en konkurranse.

Det var en lokal radiostasjon som arrangerte konkurransen som gikk ut på å kle opp faren sin som One Directions største fan.

Den originale ideen til familien Fraser var å ta et bilde av Roger ikledd One Direction-klær fra topp til tå og med masse 1D-effekter i bakgrunn. Da det viste seg at noen andre allerede hadde tatt ideen, bestemte Fraser seg for å ta en tatovering i stedet.

– Jeg er kjent blant vennene mine for å gjøre gale ting for å få andre til å le, sier han til ABC News.

Har du gjort noe liknende? Ta kontakt med VGs journalist her.

DISKVALIFISERT: Dette er tatoveringen Roger Fraser tok til konkurransen før han innså at han ikke kunne delta. Foto:Roger Fraser,Privat

Kunne ikke delta

Senere viste det seg at Fraser ikke kunne delta i konkurransen fordi han ikke var fast bosatt i Indiana – og dermed ikke kvalifisert til å vinne billettene.

Vil stalke bandet: Tok «1D»-tatovering (VGTV)

Datteren Makayla leste nemlig ikke det med liten skrift da hun introduserte faren for konkurransen.

Med «1D» på overarmen, tok han seg likevel råd til konsert - dog ikke VIP-billetter - han fikk tak i noen «siste-liten-billetter» rett før konserten startet.

– Jeg involverte meg i noe som døtrene mine elsker, og det har gjort oss mye mer sammensveiset, sier Fraser, som bor i Tennessee.

– Vi fikk ikke møtt One Direction. Vi fikk ikke gått på scenen eller sto ikke på første rad. Men vi har mange minner å leve på likevel, legger han til.

Fraser har planer om å beholde tatoveringen for alltid.

Hva synes du om Frasers bidrag til konkurransen? Diskuter i kommentarfeltet!

Turbulent år

Det har vært et turbulent år for boybandet. I mars meldte Zayn Malik at han slutter i bandet. Han har valgt å heller satse på en solokarriere og bandet måtte reise på turné uten det femte medlemmet. Da gruppen var på besøk i Oslo fikk konserten terningkast 3 av VGs anmelder.

Malik har i tillegg brutt forlovelsen med musikerkjæresten Perrie Edwards. Et annet medlem det skjer mye for på privaten er Louis Tomlinson, som har bekreftet at han skal bli pappa. Ryktene om farskapet fikk Internett til å koke, noen fans kom med lykkeønskninger, mens andre mente nyheten var det verste som kunne skjedd:

«Vær så snill og fortell oss hva som skjer. Jeg klarer ikke å sove», skrev en jente.

«Dude, hjelp oss med å forstå. Skal du virkelig bli far? For dette er veldig forvirrende, skrev en bruker som kalte seg for Beth Tomlinson.

Irske tippeselskaper har etter Maliks exit spådd at Niall Horan er nestemann til å forlate gruppen.

Les også

Mer om

  1. Utrolige historier

Flere artikler

  1. Harry Styles falt på scenen - igjen!

  2. One Direction: Ikke slutt - bare pause

  3. One Direction-fansen i sjokk etter papparykter

  4. Dette vil One Direction-gutta gjøre under pausen sin

  5. One Direction-medlem bekrefter selv babynyhet

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder