THE WITCHER: Kristofer Hivju, kjent fra HBO-serien «Game of Thrones», er bekreftet til fantasyserie på Netflix. Foto: Frode Hansen

Kristofer Hivju til Netflix-serie

Netflix bekrefter at «Game of Thrones»-stjernen er blant de nye tilskuddene til den andre sesongen av «The Witcher».

Kristofer Hivju skal spille rollen som Nievellen opplyser Netflix i en pressemelding. Yasen Atour, Agnes Born, Paul Bullion, Thue Ersted Rasmussen, Aisha Fabienne Ross og Mecia Simson er alle bekreftet til andre sesong av fantasyserien. Henry Cavill returnerer i hovedrollen som Geralt.

«The Witcher» tar utgangspunkt i bøkene til Andrzej Sapkowski. Serien var den mest streamede i Storbritannia i 2019. Andre sesong skal etter planen sendes i 2021, ifølge Forbes.

Ryktene om at Kristofer Hivju skulle spille i serien oppsto etter at han ble tagget i Instagram-bildet til «The Witcher»-regissør Stephen Surjik. Innlegget ble senere slettet. Hivju spilte rollen som Tormund Giantsbane i seks sesonger av HBO-serien «Game of Thrones». I et intervju med VG åpnet han opp om den fysisk krevende rollen, og røpte at han gikk opp og ned ti kilo foran hver sesong som Tormund Giantsbane, og at han slåss for livet i flere kampscener.

Høsten 2019 spilte han sin egen tvilling i serien «Twin».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder