Kaster loss

Fridtjof på nye TV-tokt med Tande-P

RAMPELYS

Fridtjof, alias Øivind Blunck, blir fast gjest hos Tande-P i "Høyt skattet" på NRK1. Enebakks store sønn ladet opp på danskebåten.

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:18

- Fridtjof skal være med i hvert eneste program. Både i studio og i innslag som er ferdig innspilt, sier Tande-P som 25. september har première med "Høyt skattet" på NRK1. 10 lørdager frem mot jul skal landets mest kjente mopedist gjøre livet (u) trivelig for TV-kjendisen. Men hovedgjest hos Tande-P blir han ikke. - I "Høyt skattet" vil vi ha en hovedgjest, en høyt skattet person. Og først ut den høyest skattede av dem alle - Wenche Foss, sier Tande-P.

Lørdagsstil

Ellers står Yngve Hågensen, Hege Schøyen, Ivo Caprino, Halvdan Sivertsen, Harald Heide-Steen, Kjell Magne Bondevik og Wenche Myhre på gjestelisten.

- Hvem de to siste gjestene blir, vet vi ennå ikke. Det vi vet, er at vi i studio vil ha et syv jenter sterkt orkester under ledelse av Ingrid Kindem, sier Tande-P, vel vitende om at de musikalske kreftene har gjort sitt til at Fridtjof har tent på alle pluggene. "Høyt skattet" vil være et program i kjent lørdagsstil.

- Jeg har lært meg at når det gjelder lørdagsunderholdning er det små muligheter for å drive nyskapning. I "Høyt skattet" blir det derfor artister, konkurranse, prat og ting å le av, sier Tande-P som også er bokaktuell i høst. I tillegg har han tenkt å legge seg i hardtrening.

- Jeg har utfordret en kamerat. Sammen skal vi springe neste New York Marathon!